Arthroglykan för hundar

Hundar i mitten och äldre ålder har ofta sjukdomar i muskuloskeletala systemet. Förutom ålder påverkas förändringar i artikulär och broskvävnad väsentligt av hundens vikt och dess fysiska aktivitet. Riskgruppen omfattar Rottweilers , Yorkshire terrier, Collies , Pekingese och några andra raser av hundar. När en sjukdom uppstår kan ditt husdjur uppleva svårigheter att flytta och svår smärta.

Veterinärer noterar att nu hundar lider av många mänskliga sjukdomar. De kan ha artrit, osteokondros, osteoporos och leddysplasi. Speciella läkemedel för att lindra tillståndet för djur tills nyligen var det inte. Används huvudsakligen antiinflammatoriska läkemedel, som var ineffektiva. Men nyligen var det en ny läkemedelstabletter Arthroglycan. Det lindrar inte bara smärta och inflammation, lindrar djurets tillstånd, men behandlar även sjukdomen, förhindrar förekomsten av komplikationer.

Sammansättning och verkan av arthroglykan

Förutom kondroitin och glukosamin innehåller detta läkemedel E-vitamin, selen och organiskt kalcium. Sammansättningen av Arthroglycan gör den till en kraftfull antioxidant. Han återställer inte bara broskvävnad, men normaliserar också hjärt- och leverarbetet. Arthroglykan lindrar smärta och har en antiinflammatorisk effekt, stärker väggarna i kapillärerna och främjar återställandet av gemensam rörlighet. Även i försummade fall av artrit, observeras en förbättring hos djur efter en månad med användning av läkemedlet.

Arthroglykan för hundar är användbar som en stark antioxidant, som återställer leverans, hjärtat och blodkärlens funktioner. Han kompletterar bristen på kalcium och vitamin E. Dessa substanser finns i läkemedlet i lättast smältbar form.

Vem är visad att använda Arthroglycan?

Veterinärer rekommenderar att drogen ges till alla hundar efter 6 år med ett profylaktiskt mål. Det är redan möjligt att från tre års ålder ta kurser för att ta medicin för att hålla ditt husdjur i god form. Detta är särskilt användbart under hösten och våren när det finns brist på vitaminer. Läkemedlet kombineras perfekt med alla kosttillskott. Mycket användbar Arthroglykan för valpar, eftersom den innehåller organiskt kalcium i lättast smältbar form, vilket är särskilt användbart för odling av ben. Dessutom har den en antiinflammatorisk effekt, vilket är viktigt vid byte av tänder.

Instruktioner för användning Arthroglykan ger inte för detaljerad information, så det är bättre att konsultera en veterinär som bestämmer dosen och timingen för läkemedlet korrekt. Oftast finns det inga biverkningar på läkemedlet, men det kan finnas en individuell intolerans mot komponenterna, vilket leder till klåda eller instabila avföring. Vanligtvis ges medicinen till hundarna i en dos av en tablett per 10 kg vikt ett par gånger om dagen. För förebyggande ändamål kan dosen minskas med hälften. För dessa ändamål kommer det att vara tillräckligt att ha en månadskurs att ta drogen. Hundar i riskzonen bör ges två sådana kurser under året.

Om du jämför Arthroglycan med analoger som har en liknande komposition, så kan vi prata om den perfekta formeln av drogen och lättare smältbarhet. Detta läkemedel tolereras enkelt av hundar av alla åldrar och vikt och förbättrar snabbt deras tillstånd. Lamenessen passerar och rörligheten i lederna återställs, djuren upphör att klappa sina tassar. Arthroglykan kan fullständigt återställa funktionen av lederna och sammansättningen av den bruskiga vävnaden. Detta läkemedel är också effektivt vid ryggradssjukdomar. Därför rekommenderar veterinärer arthroglykan för hundar oftare.