Amal Clooney pratade vid en konferens i Los Angeles mot olaglig överföring av vapen

Efter att advokaten Amal Clooney förra sommaren blev en mamma, visas hon sällan offentligt. Och nu, igår blev det känt att Amal flög till Los Angeles från London, där hon nu bor hos sin man George Clooney, tvillingar Alexander och Ella. Detta besök gjordes av advokaten för att delta i Watermark Conference for Women.

Amal Clooney

En donation på 500 tusen dollar

Evenemanget, som Mrs Clooney flög in, var tidsbestämt för olika problem som oroade moderna kvinnor. En av dem var ämnet våld med vapen, överväldigande USA. Den här frågan var speciellt på agendan efter 10 dagar sedan i staden Parkland, Florida, en av de ex-eleverna sköt mer än 20 elever, varav 17 dog av sår.

Hennes tal började med vad Amal sa om de känslor som hon och hennes man George upplevde efter att ha sett på TV:

"När jag vände på nyheterna och hörde om tragedin på Parklands skola kunde jag inte tro på vad som hände. Det var så vildt att jag ville skrika med skräck. När vi började förstå vad som hände visade det sig att den tidigare studenten slog på larmet och började sedan skjuta barnen. Om vi ​​utelämnar den moraliska sidan av denna situation, så uppkommer frågan omedelbart var vuxen har vapen? Hur hände det sig att han kunde använda dem tyst i en utbildningsinstitution? Och det här är inte ett isolerat fall. Jag hörde också tidigare att sådana händelser i USA förekommer hela tiden. Jag anser att det är nödvändigt att bekämpa detta, och först och främst måste allting ske så att regeringen kommer att uppmärksamma detta problem.

Barn som bevittnade en hemsk historia på Parklandskolan, organiserade en handling som heter March For Our Lives. Detta är ett mycket smart beslut för sin del, för en sådan händelse kommer inte bara att attrahera de som inte är likgiltiga för problemet, men också kunna samla in pengar för att bekämpa olaglig besittning av vapen. George och jag bestämde också att delta i denna åtgärd och donerade 500 tusen dollar. I allmänhet har vi hopp om att eftersom barnen själva organiserat en sådan åtgärd betyder det att de inte bara bryr sig om sina liv utan också ödet för miljontals medborgare runt om i världen. Jag är säker på att det i vårt samhälle fortfarande kommer att finnas något att förändra med avseende på vapen och grymhet. Till exempel hoppas jag mycket på positiva förändringar. "

Clooney på Watermark Conference for Women
Läs också

Amal visade en elegant bild

På konferensen uppträdde fru Clooney i en elegant men samtidigt lågbildad bild. På Clooney kunde du se en klänning utrustad med ett fästelement på fickan framför, ärmar-lyktor och en rak midi längd kjol. Den här outfiten George Clooney-fru bestämde sig för att betona med ett mörkt läderbälte med röd inredning och svarta skor. När det gäller frisyr och smink, förblev advokaten sann mot sig själv. Kvinnans hår har upplösts, och sminken har utförts i en rödbrun skala med accent på läpparna.