Victoria Beckham stil - hemligheter av modebild

Skrikande färger, extremt korta klänningar, djup halsringning, strumpbyxor och lackskor - i sådana kläder framträdde en av vokalisterna i den populära popgruppen Spice Girls framför kameralinser. Hittills har denna dåliga smak och inget spår kvar, och Victoria Beckham-stil inspirerar fashionistas runt om i världen för att skapa relevanta bilder.

Victoria Beckham - mode stil

Starry "pepper", gift med David Beckham, en av de mest framgångsrika spelarna, var ofta bland modekritikerna på grund av oinskränkt kärlek till tröttsamma outfits. Fördömande och till och med direkt skämt lät flickan förbättra sin egen stil. Hon vägrade att ha på sig snygga rosa miniklänningar och shorts som påminner om underkläder. Nu den fyrtio-åriga sångaren, som grundade sitt eget företag i modebranschen, för många är standarden för elegans och femininitet, tilltalande bilder i den vidhäftande klassiska stilen .

Victoria Beckhams stil i vardagen

Som en offentlig person är Victoria Beckhams vardagliga stil inte förknippad med enkla leggings, sträckta tröja och sneakers. Något sätt ut ur huset för henne är ett tillfälle att visa en god smak. Med raka eller avsmalnande jeans med en tight tröja eller elegant blus kompletterar hon nödvändigtvis bilden med utsökta skor på en hög tunn häl som är hennes visitkort. Även på en promenad med barn ser stjärnan fantastiskt ut, med korta klänningar av A-form eller modeller i stil med en baby docka, gjord i lakonisk design.

Victoria Beckham - sportstil

Att se Victoria i sportkläder är bara möjligt i gymmet, som hon besöker dagligen eller på språng. Låg tillväxt och kärlek till klassikerna tillåter henne inte att bära sneakers, t-shirts, leggings. Några delar av sporten är Victoria Beckhams gataform, men i detta fall är bilderna fyllda med elegans. Om toppen, då tätt passande, om sneakersna, då ljusa! I hennes garderob märks hoodies, sportbaseballhattar och svarta byxor med ränder. Den senare blev förresten kritiserad på grund av den allestädes närvarande paparazzien, som fångade stjärnan vid utgången från snabbköpet.

Victoria Beckham - kvällsbilder

Beckham föredrar klänningsväskor, kjolar av medium längd, raka byxor och monterade blazers. Hennes favoritfärgschema består av nyanser av beige, kläder för speciella tillfällen är mestadels i vit eller svart. Kvällsbilder av Victoria Beckham skiljer sig åt. Hon väljer klänningar som betonar brösten, liksom modeller under knäet med en sluten topp. Konkretheten hos stilar är utspädd med dekor i form av stenar, draperi eller snörning. Skor med fantastiska klackar är en integrerad del av Victorias bågar.

Victoria stil klänningar Beckham

Många kändisar bär Victoria Beckham kostymer, vars kostnad varierar inom $ 2000, men hon föredrar kläder skapade av designersna Chloé, Céline och Balenciaga. Nästan alla klänningar kombinerar ett ädelt tyg med en slät konsistens, en monterad silhuett, en längd strax under knäet och minimalistisk inredning. Spelar med klassiska färger, spädar stjärnan sin trivialitet med ett ovanligt utdrag av outfits, experimenterar med nackskärningar, ärmar längd. Bland de casual outfitsna kan du se korta klänningar i sjuttiotalet och direktmodeller med basker.

De bästa bilderna av Victoria Beckham

Lista de bästa kläderna Victoria Beckham svårt, för att de är många. På hösten var hon nöjd med bilden i stil med totalt vit, med en lång kjol med en asymmetrisk kofta och en tröja med storleksanpassade ärmar och lyktor. Accentlök var skor med leopardtryck och solglasögon. Återigen användes den animalistiska prydnaden som dekorerade väskan av Victoria i en monokrom bild bestående av klassisk trench och smalare beige byxor. Drack uppmärksamhet på snygga experiment med senap och blommor, Beckhams favoriter i den nya säsongen.

Victoria Beckhams frisyr

Även på hösten nådde längden på Victorias hår axelbladet och i december bestämde hon sig för att byta. Nu har hon en långsträckt torg som ger henne ett lite slarvigt utseende. Tidigare experimenterade "pepparkorn" med hårfärgen, från en brinnande brunett till en förförisk blondin och sedan in i en rödhårig. Vilken typ av hår föredrar Victoria?

  1. Löst hår . De kan vara helt släta, åtskilda av en central eller lateral avskjutning, och lite vridna på stora krökare. Tydlig enkelhet av sådan läggning Victoria är jämn av solglasögon som bärs på någon tid på året.
  2. Ponnysvanen . För att håret ska se bättre ut, berömmer kändisen flera sidosträngar, och på baksidan av huvudet skapas en extra volym. Kvällsversion - svans med jämnt kammat hår.
  3. Ett gäng . Denna okomplicerade frisyr Victoria använder som en vardag. En sorglös gäng kompletterar bilderna med lakoniska korta klänningar.

Fläktar kommer också ihåg de korta frisyrerna från Victoria Beckham, som med sitt utseende skapade en ny trend i frisörens värld. Nyligen föredrar hon en mörk kastanjeskugga, som ser naturlig ut och betonar färgen på Victorias ögon.

Victoria Beckham - haircut bob

Stryk av fashionabla kvinnor mer än ett årtionde sedan Victorias frisyr var annorlunda än den klassiska versionen genom närvaron av långsträckta strängar på varje sida. Hon kallades omedelbart en pop-böna (i popgruppen flickan heter Posh Spice). Som Victoria Beckham noterade låste bönans hår henne att mjuka sin spetsiga haka, och tack vare hennes flaxhår och examen såg håret tjockare ut. "Pepparkorn" experimenterade med styling, kammade håret smidigt och gjorde ljusvågor. I flera år förändrade hon inte hennes bild , men modekvinnorna fortsatte att fråga frisörerna för att göra dem till en hårklippning, som en sångare.

Victoria Beckham - klippa håret

Fram till 2002 hade Victoria Beckham, stilikonet för Spice Girls-fans, fyrhjulingar med en central eller lateral avskjutning. Sedan började experiment med färg och hårklippningen var oförändrad. År 2002 gjorde hon en böna, som de kallar - ett frisyr i stil med Victoria Beckham eller posbob. Styling alternativ från stjärnan:

Sju år gammal hade sångaren en snygg böna, som blev en trendig trend, och 2009 drastiskt avkortade hon hårets längd. Sedan ryktes det att Victoria Beckham med en kort hårklippning och en samtidig fascination med den klassiska klädstilen försöker vara som den legendariska Audrey Hepburn. Förresten är Victoria Beckhams moderna bilder av de senaste åren fortfarande relevanta.

Läs också

Victoria Beckhams Makeup

Det största problemet med en framgångsrik designer är en akne utsatt hud med förstorade porer. Ser ut som Victoria Beckham utan smink spelar ingen roll, men arbetar i ett team av stjärnor makeup artister skickligt maskerar defekter, med fokus på vackra bruna ögon. Victoria's signatur smink är rökiga ögon , gjorda i svarta eller gråtoner, ljusstarka ögon på ögonen, betonade med terrakotta kinder och läppstift naken. Ibland, när hon skapar kvällsbilder, ställer hon sig till rött eller mörkt körsbärs läppstift.