Varför regnar det tungt?

Vatten i vilken dröm som helst spelar rollen som en speciell symbol som har en helig mening. Och speciellt gäller detta vattendroppar, som i stora mängder faller direkt från himlen - ignorera ett sådant tecken i vilket fall som helst omöjligt. Därför är det mycket användbart att veta om vad ett stort regn drömmer om. Men först måste du komma ihåg detaljerna om sömn och dina känslor: om detta naturfenomen orsakade rädsla , sorg eller uppfattades som något bra.

Varför är det stort regn, regn?

Om du i en dröm är säker på att regnet har pågått länge och dess styrka inte försämras, väntar sig svårigheter och misslyckanden, men de kan tolereras. Om du drömmer om en verklig åskväder med blixt och duschar, men det skrämmer dig inte, men tvärtom orsakar en ström av energi, kraft, då vaken väntar på dig en aktiv och produktiv period som kommer att medföra många oväntade överraskningar. Om tvärtom skrämmer dig, då är du utsatt för någon form av fara, du borde vara vaken.

Om du är intresserad av vad en stark vind och regn drömmer, borde du veta - det här är ett krångel. Snart har du anledning till oro och du måste ta itu med orsaken till dina instabila känslor. Även om det är möjligt att din ångest kommer att vara imaginär och bara förgäves för att vara nervös, så är det i alla fall nödvändigt att vara optimistisk. Om du drömde om att ett stort regn slutade och du såg solen - du väntar på en förändring till det bättre.

Varför ska vi ha ett stort regn utanför fönstret?

Att titta på regnet från ditt eget hemfönster i en dröm - till lycka till, speciellt om du i detta ögonblick tydligt känner värmen på ditt hus och dess skydd. Om du ser ett stort regn i en dröm genom ett fönstret, ett studierum, någon annans hus - du kommer att bli hotad, men du kommer fortfarande att kunna lyckas fly från den.

Varför drömmer om att bli under stort regn?

Drömmar om hur man blir våt i hällregnet kan inte heller betraktas som otvetydigt negativ. Om du medvetet gick under en stor dusch i en dröm och du är glad och bra i hjärtat - innebär det att du snart kommer att besöks av mycket tur och eventuellt en stor vinst. Om du drömmer om att du blöts under kallt, tornigt och mycket kraftigt regn, är du kall och du känner dig förvirrad - det här är ett dåligt tecken och säger att du snart kommer att strida mot din andra hälft och kommer att lida av ensamhet. Om du föll i en dröm under en skyfall, men samtidigt var torr, betyder det att du snart kommer att bytas av en bubbelpool av händelser som kan ge dig både nytta och skada.