Vad ska man hämta från USA?

Människor från hela världen reser årligen för miljontals miljoner visningar till Förenta staterna. Någon kommer att lära känna historiska monument, vissa lockas av naturen, och vissa är intresserade av att besöka kända platser av fritid. Och var och en av dem vill ta hem något för minnet av resan och givetvis något för vänner och släktingar. Så vad kan du få från USA - låt oss ta reda på det tidigare.

Vad ska man hämta från USA - presenter och souvenirer

En gång i Amerika, skynda inte att gå till stora köpcentrum. Titta först på en av de många marknaderna där allt du vill säljs och till ett mycket rimligt pris. Marknader kan vara högspecialiserade, och på dem kommer inkultiva samlare att hitta något intressant för sig själva. Och de hålls ofta auktioner, som kan säljas helt oväntade objekt.

När det gäller souvenirer, är olika amerikanska flaggor som traditionella, olika smycken, prydnadsföremål, magneter, T-shirts med bild av Frihetsgudinnan .

Se bort från butikerna där starka amerikanska drycker säljs. Alla tillverkas med hjälp av en speciell teknik, så ingenstans annars i världen hittar du en analog av en amerikansk tequila eller bourbon.

Men sådana gåvor är huvudsakligen av intresse för män, men kvinnor och tjejer är mer intresserade av - vilken typ av kosmetika som ska hämtas från USA? Och vårt svar är - köp i Amerika original kosmetika av kända märken. Till exempel - Naked Palette, Book of Shadows Vol. III NYC från Urban Decay. Sådana kosmetika har vi galen pengar, och det är lönsammare att köpa det i USA.

I specialbutiker i USA kan du köpa remsor för omedelbar tandblekning. Med dem kommer du att lära av din egen erfarenhet vad det innebär att vara ett "Hollywood-leende" och känna dig som en riktig stjärna.