Vad heter Yuri

Yuri kvaliteter är lugn och koncentration, och målet är ädla kognition.

Namn Yuri - en modifierad grekisk "George", "markägare".

Ursprungsnamnet Yuri:

Detta namn Yuri kom till vårt tal från det antika grekiska språket. Ursprungligen lät det som George, men det skilde sig och blev ett självständigt namn. En förfader till namnet Yuri, namnet - George, är för närvarande ett självständigt namn.

Egenskaper och tolkning av namnet Yuri:

I sin barndom är Yuri kontemplativ och lugn. Han empati, upplever uppriktigt andras sorg som sin egen. Bundet till sina föräldrar och i djupet av hans själ betraktar han sig alltid ett barn bredvid dem. Med kamrater är han dock godtagbar, inte i åldern, vilket hindrar honom från att aktivt delta i spel och göra spetälska. De är sällan fysiskt starka, men nästan alltid mobila och flexibla, ibland - bondliknande lager.

Yuriev kännetecknas av kontemplation och diskretion, väljer ett yrke, de slutar sällan på jobbet, föreslår kommunikation med ett stort antal människor, men de försöker att undvika att vara ensamma. För det mesta är de gränser mellan tekniker och humaniora och visar inte en uttalad lutning till någon av vetenskaperna. De är intresserade av att hitta regelbundenhet, studera fysiska fenomen, integrera slutsatser och testa hypoteser i praktiken. Patient och lyckliga forskare, resenärer och pionjärer erhålls från Yuriev. Deras flexibla nyfikenhet kräver kunskap. De är ihållande, disciplinerade och redo för år att vänta på resultatet. I handlingar som ofta styrs av oerhört intuition uppmuntras kollegor med uppriktigt förtroende för framgång.

I företaget är en bärare med namnet Yuri vanligtvis beroende av sin humor och kommunikationsfrihet. Ofta är Yuri solröd, glad och sällskaplig. När en konflikt lätt kan förolämpa förövaren muntligt, föredrar de verbala strider fysiskt. Men Yuri kan stå upp för sig själva i en kamp, ​​eftersom de inte är rädda för hårt arbete. Yuriev uppskattas som en trevlig och rimlig samtalsman och hylder deras naturliga takt. De kan lugna människor och locka tilltro till dem, bra lärare och mentorer kommer ut ur dem. Ledaren-Yuri motiverar medvetet och lugnt sina underordnade.

Upptagen Yuri kan bli stängd, dyster och benägen för oönskade skämt. Ofta drivs det av orimlig ångest, självtvivelaktighet.

I kärlek är Yuri en självuppoffrande experimenter, men bara om han finner en kvinna som passar honom. Yuri är mycket moralisk, fördömer oordningliga förbindelser, galant utan undertext. Han uppskattar kvinnlig skönhet, villigt flörtar, men går aldrig över gränsen. I sökandet efter en partner är patient och uthållig, är det att föredra att vara ensam än hos någon. Ibland passiv, föredrar att "erövra" honom, men samtidigt ledsenande till långlivade kvinnor, avviker sig själv från importunity. Yuri föredrar starka och hållna kvinnor.

Yuri - personifieringen av ordstaven "allt i huset". Var noga med att utföra "manliga" arbeten runt huset, se till att familjen alltid haft pengar. Om Yuris hus behöver reparera - kommer han att följa omedelbart och kommer inte att vara i åratal. Han älskar barn, särskilt hans starka kärlek för barnbarn. Yuri behöver ta hand om sin fru och sina barn.

Intressanta fakta om namnet Yuri:

"Summer" Yuri har en filosofisk tankegång, de kännetecknas av distraktion och uppriktig vänlighet. "Höst" och "vinter" - frivolös och vittig, "vår" - känslig, de gör bra diplomater.

Särskilt framgångsrika relationer bland bärarna av detta namn är Irina, Elena, Anastasia, Galina och Natalia. Men med Anna, Veronika och Tatiana har Yuriev ofta inte ett äktenskap.

Namn Yuri på olika språk:

Former och varianter av namnet Yuri : Yura, Yurasya, Yuraha, Yurash, Yurik, Yuranya

Yuri - namnnamn : blekblå

Yurs blomma : Lily of the valley

Yuri Stone : Topaz