Trutneyhomogenat - medicinska egenskaper

Trutneyhomogenat eller larvalmjölk erhålls som ett resultat av att man pressar honungskamrater med sju dagar larver. Denna produkt är en viskös massa gulaktig färg, som i konsistens liknar sur grädde. Liksom andra biodlingsprodukter har dronehomogenatet unika egenskaper som hjälper till att behandla många sjukdomar och positivt påverka kroppens allmänna tillstånd. Kompositionen innehåller fettsyror, aminosyror, vitaminer och andra väsentliga ämnen.

Terapeutiska egenskaper hos tartrathomogenatet

De fleromättade fettsyrorna som ingår i kompositionen orsakar den positiva effekten av denna biodlingsprodukt på hjärt-kärlsystemet, och de minskar även risken för ateroskleros och inflammation. Mjölken främjar normalisering av artärtrycket. Det finns fytosteroler i dronhomogenatet, vilket stärker kroppens skyddande funktioner och minskar mängden kolesterol i kärlen. Med regelbunden upptagning kan du förbättra metabolism och endokrina system.

De terapeutiska egenskaperna hos tartrathomogenatet för män består i dess förmåga att återställa potens och ökar också sexuell lust. Positivt påverkad av mjölk på genitala organens aktivitet och det förbättrar processen att producera androgener. De terapeutiska egenskaperna hos tartrathomogenatet för kvinnor består också i en positiv effekt på könsorganens aktivitet och för det första handlar det om äggstockarna. Dessutom har denna produkt en föryngrande effekt som saktar åldringsprocessen.

Positiv effekt av larvalmjölk på nervsystemet, som hjälper till att hantera dåligt humör, stress och sömnlöshet. Det bör noteras att sammansättningen av denna biodlingsprodukt innefattar en stor mängd vitamin D. Det är därför det rekommenderas att ta det för frakturer, för snabbare återvinning av benväv och för bättre absorption av kalcium. Trutneyhomogenat främjar aktiveringen av cellulär metabolism, förbättrar näring av vävnader. Denna produkt normaliserar matsmältningssystemet.

Det är viktigt att säga att innan man tar homogenat är det viktigt att se till att det inte finns någon individuell intolerans mot kroppen. Du kan inte ta denna produkt med binjurssjukdomar, akuta infektioner och tumörer.