Topp 10 vackraste supermodellerna från 90-talet då och nu

Milan Fashion Week präglades av en epokkreativ händelse: de fem mest kända modellerna på 90-talet deltog i showen i den nya Versace-kollektionen.

Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen och Carla Bruni överskuggade sina unga kollegor och visade att det inte finns några tidigare modeller.

Nu är 90-talets modeller sällan inblandade i show och fotograferingar, men de ser fortfarande fantastiska ut. Låt oss komma ihåg de ljusaste av dem.

Naomi Campbell, 47 år gammal

Hans exotiska utseende Naomi är skyldig till afrikansk-jamaicanska rötter. Karriären för en svart skönhet började vid en ålder av 15 år efter att hon lockade uppmärksamheten hos scouten av modellbyrån i parken. Flickan blev mycket snabbt populär: en magnifik figur, långa ben och ett våldsamt temperament gjorde henne till föremål för noggrann uppmärksamhet åt pressen.

Trots många romaner har supermodellen aldrig varit gift. Kanske rakade männen av sin obalanserade karaktär: Naomi upprepade gånger upp sin hand mot tjänarna och gjorde skandaler på offentliga platser.

Modellen till denna dag går till podiet. Tack vare yoga, en proteindiet och ett årligt detoxprogram ser det obefläckat ut.

Cindy Crawford, 51 år gammal

Cindy Crawford drömde aldrig om podium och fotomöten. Hon var en seriös tjej och studerade kemi vid universitetet, men en dag lyckades hon till en lokal tidning. Från och med det ögonblicket började den krypande uppkomsten av Cindy. Hon var avsedd att bli en av världens mest framgångsrika och berömda supermodeller.

Nu visas Crawford sällan på podiet. Hon överlämnade stafetten av sin unga dotter Kaye Gerber, som gör sin första framgång i modelleringsbranschen.

Claudia Schiffer, 47 år gammal

Claudia Schiffer föddes i Tyskland. I sin ungdom ansåg hon sig ful, och hon drömde inte ens om sin karriär. Flickan antog att hon skulle arbeta hela sitt liv i en bank, och förmodligen skulle det ha hänt om det inte varit för Claudias olyckliga möte med chefen för en modelleringsbyrå. Han övertalade den vackra kvinnan att gå till Paris och försöka sig i modelleringsbranschen. Ett år senare kom Claudia fram på tidningen Elle, och skrev sedan ett kontrakt med modehuset Chanel. Över natten blev en blygsam och oskyldig tjej en av de mest populära supermodellerna och blev riktigt rik.

Idag bor Claudia Schiffer med sin man Matthew Vaughn och tre barn i England och visas ibland på den röda mattan. Hon följer noggrant hennes kost och dricker inte alkohol alls. Enligt modellen försökte hon bara vin en gång i sitt liv!

Carla Bruni, 49 år gammal

Carla Brunis liv har alltid varit mycket intensivt, både professionellt och personligt. Vid 19 års ålder gick hon först till podiet och gick snabbt in i topp 20 av världens högsta betalda modeller. 1998 låg Carla i en modelleringskarriär och fokuserade på musik.

Carla Brunis personliga liv var väldigt stormigt. Hon hade romaner med Mick Jagger, Eric Klepton, Kevin Costner och även, enligt rykten, med Donald Trump. År 2008 giftes hon med franska presidenten Nicolas Sarkozy och blev Frankrikes första dam. Nu fortsätter Carla att spela in album och utbildar också sina barn: Orensens 16-årige son och Julias 6-åriga dotter.

El MacPherson, 53 år gammal

El MacPherson blev känd för sin magnifika figur. 6 gånger såg hon på omslaget på det kända bladet Sports Illustrated - det här är en absolut rekord som ingen modell kunde repetera.

Och MacPherson verkar inte lyda tidens lagar: vid 53 ser kroppen ut som fantastisk som i 18 år. Modellen lägger ofta på stranden på stranden, vilket orsakar svartsjuka hos unga kvinnliga fans.

El hade varit gift tre gånger och hade nyligen lämnat sin tredje man.

Stephanie Seymour, 49 år gammal

Amerikanska modellen Stephanie Seymour dök upp på omslag på mer än 300 tidningar och samarbetade med många kända varumärken. Modellen är också känd för sin roman med rockmusiker Akslom Rose och skytte i flera av hans klipp. Men den obalanserade vaggan tröttnade snabbt på Stephanie, och hon lämnade honom för miljonären Peter Brunt, som varit gift i 23 år.

Nyligen heter Stephanie en serie skandaler. I 2016 blev hon tagen till prövning för full körning, och kallades offentligt för de unga modellerna Gigi Hadid och Kendall Jenner "de viktigaste bastarderna idag".

Letizia Casta, 39 år gammal

Redan vid 18 var den unga franska konungen Letizia Casta den ledande modellen av Victoria's Secret och museet i Yves Saint Laurent. Och sedan 1999 började hon också spela i filmer. Till exempel i filmen "Gainsbourg. Älska hooligan "-modellen spelade rollen som den legendariska Brigitte Bordeaux.

Nu njuter Letitia av hennes personliga liv. I juni giftes hon med skådespelare Louis Garrel. Dessutom är Letitia den glada moderen till tre barn som föddes i tidigare relationer.

Helena Christensen, 48 år gammal

Helena Christensen - halv dansker, halv peruansk. Modellerings karriärflicka började 19 år efter att ha vunnit tävlingen "Miss Denmark". På 1990-talet var Helena en av de mest populära supermodellerna. Gianni Versace beundrade henne och kallade henne den vackraste kroppen i världen.

Nu är Helena Christensen en framgångsrik innehavare av en antikaffär, modedesigner och fotograf. Hon ser fortfarande bra ut, även om hon aldrig sitter på dieter. Enligt modellen är hon helt enkelt besatt av att äta.

Christy Tarlington, 48 år gammal

Christie Turlington i sin ungdom var förtjust i hästar och gick med på att posera till en vänfotograf för att tjäna lite pengar för hennes hobby. Till och med efter de första fotoskotten sprang erbjudandenen från modelleringsbyråerna som ett stort horn och snart blev Christie en av de mest kända och igenkännliga amerikanska modellerna.

Nu är Kristi gift med skådespelaren Edward Burns, tar upp två barn och är aktivt engagerad i välgörenhet.

Eva Herzigova, 44 år gammal

Den tjeckiska modellen blev känd över hela världen efter reklamkampanjen Wonderbra bras. Efter att skyltarna med bilden hade installerats på vägarna ökade antalet olyckor dramatiskt, eftersom förare inte kunde ta ögonen av den vackra blondinen.

Nu har den gamla härligheten minskat lite, men modellen har helt enkelt inte tid att vara ledsen om det förflutna: det är engagerat i uppfostran av tre söner, skulpterar souvenirer från lera, är förtjust i fotografering och deltar i olika sekulära händelser, fantastiska fans med sin oförskämda skönhet.