Benedict Cumberbatch kom med ett sonoröst namn för sin son

Den mest populära Sherlock Holmes, enligt de brittiska tittarna, skyndade skådespelaren Benedikt Cumberbatch och hans hustru Sophie Hunter inte att lyfta slöjan av sekretess som uppstod runt deras förstaföddes namn.

Slutligen presenterade det bohemiska paret namnet på sin tvåmånaders gamla son. Pojken bestämdes att namnge Christopher Carlton Cumberbatch.

Vad är hemligheten för namnet på den lilla sonen Benedict Cumberbatch?

Som det visade sig valdes namnet på barnet inte av misstag. Den 38-årige skådespelaren sa att Christopher kallas hans favorithjälte, karaktären av lek av den moderna brittiska klassikeren Tom Stoppard.

Det andra namnet, Carlton, anses vara en familjeskådespelare. Både Benedict själv och hans skådespelare Timothy Cumberbatch, bär det också som ett efternamn.

Läs också

Minns att mötet av framtida man och fru ägde rum under filmen av projektet "Burlesque Fairy Tales" under 2009. Skådespelaren, skådespelerskan och regissören Sophie Hunter och Benedict Cumberbatch började inte annonsera nära relationer tills engagemanget. De älskade gick under kronan till Alla hjärtans dag, och den 1 juni uppträdde deras första barn.