The Pink Park

Om kombinationen av komfort och stil är viktig för dig när du väljer ett plagg, erbjuder designers idag en praktisk rosa jacka. Enligt stilisterna är denna bekväma och slitstarka jacka med en mild feminin färg perfekt för vintern och demisäsongperioderna, när det inte är så lätt att betona de kvinnliga siluettens och den bräckliga figuren. En vacker nyans kommer också att vara nyckeln till bra humör och en lyckad bild i dyster dagar och dåligt väder. Idag i mode av ljusa rosa parker och modeller av ljusa nyanser av rosa. I vilket fall som helst, efter att ha valt ett sådant trendigt föremål för garderob, kommer du att visa din stilstilseende och matcha modetrender.

Vad går till parken i rosa?

Trots det faktum att ljusa färger i kläder är populära, måste rosa jacka-park kombineras kompetent med andra kläder och skor. Låt oss se vad som kommer upp till den rosa parkjakan.

Den mörka botten . Bäst i bilden med en rosa park ser objekt av den nedre garderoben och skor av mörka, diskreta färger. Enligt stylisterna kommer en sådan kombination att fokusera på en fashionabel jacka, och kommer inte att skära ögonen med motley övergångar. Höga stövlar, mörka strama byxor och leggings, svarta strumpor passar perfekt till en lång park med rosa färg. Jeans ser också bra ut med denna jacka. I detta fall tillåter stylisterna närvaron av lätta skor i sportiv stil.

Ljusa tillbehör . Plocka upp en hatt, vantar eller en snitch till en kvinnlig rosa park, erbjuder stylisterna ljusa färger. Mycket snygg ser kombination av rosa jacka med ljusblå tillbehör. Det ursprungliga valet kommer att vara ett rosa lock eller halsduk för några toner mörkare eller lättare än parker. Och de mest känsliga bilderna erhålls genom att kombinera ett fashionabelt ytterkläder med en vit uppsättning hattar, en scarf och vantar.