Vad du behöver göra på din födelsedag - skyltar

För att se till att det kommande året för födelsedagspojken var lycklig - det är nödvändigt att vakna tidigt på morgonen i gott humör, önska din skyddsängel, att vara hälsosam och glad hela dagen. Vi vet mycket om födelsedag från vår barndom - att du inte kan märka i förväg, kan förrädaren inte byta kläder under firandet, du måste spränga alla ljus från första gången. Ett gott öde kommer att bäras av vanan att tacka gästerna från botten av hjärtat, önska dem lycka och ge dem små gåvor. Gula blommor, klockor, knivar, halsdukar, slipsar, speglar, plånböcker och pärlor rekommenderas inte att ge födelsedagblommor. Det måste finnas ett orört antal blommor. I antiken på födelsedagen förberedde de en speciell gröt, senare bakade pajer. Hittills har denna tradition kommit i form av en födelsedagstårta med ljus. Den senare symboliserar stjärnan, som föddes med en man och nödvändigtvis skyddar honom, vilket ger honom lycka till . Men oroa dig inte eller bli förolämpad om du inte lyckades blåsa ut alla ljus eller du fick en "oönskad" gåva. Du kan ge ett öre i gengäld.

Tecken och vidskepelser till födelsedagen

Det rekommenderas inte att fira barnets trettonde födelsedag, en mans 40-årsdag och den femtiofemde födelsedagen för en kvinna, nittiofem. Lördag är inte en väldigt lämplig dag för en semester, så om dagen föddes den dagen ska gästerna vara mindre. Att acceptera gåvor är bättre inte hand i hand, för att inte anta negativ energi. Också alla grattis på födelsedagen har magisk kraft, så du behöver bara bjuda in bra människor, undvika fiender och illa önskare. Gästerna måste ha ett jämnt antal och inte i alla fall tretton.

Andra tecken relaterade till födelsedagen

Födelsedag rekommenderas inte att låna eller låna på din födelsedag. Om en hund bor i huset, ska den släppas på gatan före ankomst av gästerna. Spilled salt, trasiga rätter - det är allt inte till tur . Drömmar som drömde på dagen före födelsedagen är profetiska, de blir sanna inom ett år. Om det regnar på en födelsedag - symboliserar detta tecken på lycka och välstånd som följer med dig, hela året kommer att vara lyckligt för förverkligandet av dina planer. Tecken på födelsedagen är viktiga, men var inte förskepliga och rädda för allt. Det viktigaste är att ha det roligt, att inte tänka på det dåliga och inte önska någon ond på din födelsedag.