Stövlar - trender - vinter 2016-2017

Stövlar - en av de mest relevanta typerna av kvinnors vinterskor. Den höga slutna stilen gör det möjligt för benen att stanna i komfort och säkerhet under lång tid. Dessutom ser detta val alltid elegant, raffinerat och feminint ut, med betoning på benens harmoni och gångens nåd. Även stövlarnas popularitet beror på deras mångsidighet. Höga skor är bra för romantiska klänningar och kjolar, bekväma byxor och jeans, kezhualnyhjackor och fårskinnsrockar, eleganta jackor och pälsrockar. Därför erbjuder designers nya stilfulla samlingar från säsong till årstid. Och i den här artikeln kommer vi att prata om de mest fashionabla trenderna för stövlar 2016-2017.

Vinter stövlar - trender 2016-2017

När du väljer vinterskor är det väldigt viktigt att vara elegant. När allt kommer omkring, lockar denna speciella garderob uppmärksamhet till kvinnans äkta femininitet och elegans mot bakgrund av obehagliga kläder. Liknande funktioner och guidade designers i vinterns samlingar 2016-2017. Således var ett populärt val i den nya säsongen modeller som kombinerar laconism och uttrycksfullhet. Designers erbjuder minst dekor, men original och ovanligt material, en icke-standardform. Under 2017-säsongen är trenden stövlar av reptilhud, lackläder och en kombination av läder med mocka eller nubuck.

En elegant nyhet som hjälper till att visa originalitet och individualitet i stålmodeller med en kombination av läder och textilier - jute, tyg, tät bomull. Med tanke på att lädervaror anses vara de vanligaste i nya samlingar, kan du argumentera om designers fokus på praktiska och bekvämliga skor. Låt oss se vilka kvinnors stövlar finns i trenden på vintern 2016-2017?

Stövlar med klackar - trender vinter 2016-2017. Modeller på klackar presenteras alltmer i en stabil och bekväm design. I den nya säsongen, desto bredare och mer massiva skon, desto mer relevanta skor. Det är värt att notera att den fashionabla hälen är mycket tjockare än i tidigare samlingar.

Stövlar på plattformen - trender vinter 2016-2017. Dessa modeller är kanske det mest olika valet. I mode och en väldigt hög rak plattform, en krökt upphöjning och en liten lättnadsbas, samt en kombination av en tjock sula i strumpan med en massiv häl.

Vinterstövlar på en platt kurs - trender 2017. Det mest populära valet utan att lyfta stålmodeller på en manga och skum. Modetrend anses betrakta stövlar med kontrasterande färgning av sulan och huvuddelen. Antag att en liten hälhästshöjd inte är mer än två centimeter. Dessutom är mode kvar sålltrakten.