Snörmask på ögonen

Från och med tid tycktes omtyckliga människor reinkarnera. Prova på någon annans roll, vara någon annan för bara en kväll - vad kan vara mer spännande? En spetsmask på ögonen är en av de mest tillgängliga, enkla och samtidigt vackra elementen i en möjlig kostym.

Varför behöver jag en spetsmask?

  1. Karneval kostym . Tematiska fester är lyckligtvis inte ovanliga idag. Många nattklubbar, konstkaféer och restauranger är bara inte där, och de ska ordna något sådant. Även de vanliga årliga semestern hålls hemma strävar vi nu efter att göra kostymerna. I allmänhet ökar argumenten för inköp av den ursprungliga spetsmasken. Och du kan komplettera det med absolut någon kostym. Till exempel kommer bilden av en ängel med vingar och en halo att spela helt nya färger, om du bär en vit spetsmask.
  2. Karneval i sovrummet . Populär erotisk trilogi "50 nyanser av grått", inte en kvinna drev ideen om hur man kan diversifiera sexlivet. Och masken, kompletterad med strumpor eller genomskinlig negligee, kan fungera som en utmärkt start! Den mest frestande är en röd eller svart spetsmask. För henne, förresten, behöver du inte köra till specialiserade butiker alls - du kan göra det själv med minst tid och ansträngning.
  3. Särskilda fall . Den berömda hattmästaren Maison Michel har en hel rad fantastiska spetsmaskar för ansiktet. Till exempel i liknande modeller förekommit i bollen till ära av årsdagen för Vogue i Paris, Natalia Vodyanova och Elena Perminova - stjärnorna förnekar inte möjligheten att sticka ut och imponera. Vid speciella tillfällen menar vi en födelsedag, en bachelorettefest eller någon annan semester, när du får lov att visa upp denna extravaganta sak. Ibland räcker en vacker klänning och båtar med höga klackar inte för att skapa en superstämning, men en spetsmask med öronörrar kan vara rätt.

Var kan man köpa en spetsmask på ögonen?

Tja, för det första, i samlingen av underkläder, som skapades av Eric Leonard James (författare till ovannämnda roman), tillsammans med varumärket KappAhl, finns det de finaste spetsmaskorna. De ser väldigt ursprungliga och dyra ut.

För det andra finns maskerade spetsmaskar ibland i internetbutikerna av karnevaldräkter.

För det tredje kan en vacker spetsmask bestilles från nålkvinnor. Sök efter dem i urbana forum.

Tja, för det fjärde är det möjligt att hitta den i butiker för vuxna. Att se är bättre överallt i onlinekataloger, eftersom det som regel presenteras mycket mer sortiment.