Smycken ringar

Med hjälp av imitation smycken kan du komplettera den skapade bilden och till och med uttrycka din inställning till mode. Gillar du rock? Komplettera outfiten med ett läderarmband med nitar. Gilla den klassiska? Plocka upp en tunn kedja med ett elegant hängsmycke.

En särskild roll tilldelas ringarna. De förkroppsligar bilden av oändlighet och betonar kvinnornas pennor skönhet. Kostym smycken i form av en ring har många sorter och kan vara till nytta både för daglig klädsel och för speciella evenemang.

Typer av ringar

Moderna tillbehörtillbehör erbjuder modekvinnor flera typer av ringar, som var och en skiljer sig åt i design och vissa funktioner i prestandan:

  1. Signet ringar smycken. Denna typ av ringar har en massiv sten eller gravering i mitten. Det är inte önskvärt att kombinera en ring med andra ringar, annars blir bilden överbelastad.
  2. Ringklockan. Den senaste trenden, som väldigt mycket blev kär i flickorna. Inuti finns en insats i form av en liten klocka. Skivan är dekorerad med emalj, korn, stenar eller dekorativt lock.
  3. Ring av Trinity. Detta tillbehör består av tre tunna ringar, som var och en är gjord i en viss färg. Satsen är förenad med en enda stil.
  4. Ring Eternity Band. På ytterkanten av tillbehöret är dekorativa stenar eller rhinestones. Tack vare stenens täta montering skapas en illusion av oändlig glöd, som ser väldigt elegant ut.
  5. Ringar av mässingsknoppar. Dessa är stora ringar från kategorin kostym smycken, som är en kvinnlig tolkning i form av en knokbens. Till skillnad från slaget, är ringarna dekorerade med dekorativa stenar, skalle och figurer.

Observera att varje tillbehör kan bäras med vissa saker. Så, Trinity ringar och evighet band kan användas i vardagliga bilder, men smycken som ringar med stenar och ringar används bara för kvällen bilden.

Örhängen och ringar - bijouterie

Förvånansvärt inspirerade bilden av ringen designers att skapa örhängen. De har en lakonisk stil och är lämpliga för den dagliga bilden, och deras bild tyder på flickans passionerade natur. Sådana örhängen kan tillverkas i form av påsar i form av en halvcirkel, och även i traditionell rund form med ett engelska fästelement. För firandet kan du plocka upp örhängen med en inredning av stenar eller rhinestones Swarovski. De mest populära är örhängen med cubic zirkon .

När du väljer smycken ringar, var uppmärksam på kompositionen och beläggningen. Monteringsstenar ska vara starka, och på ytan bör det inte finnas några defekter.