Skådespelerska Lily James bared för Town & Country

Lily James skönhet överraskar med mer och mer oförutsägbara bilder. Hon bestämde sig för att acceptera förslaget från redaktionen för tidningen Town & Country och till och med starred topless för ett par glansiga illustrationer!

Britney Miss James gjorde den berömda serien "Downton Abbey". I seriefilmen "War and Peace" fick hon rollen som Natasha Rostova!

Att vara en begåvad skådespelerska är inte Lily rädd för att experimentera. Hennes senaste arbete hittills är en thriller med element av skräck "Pride and Prejudice and Zombies."

Läs också

Jag är verkligen en feminist!

Flickan svarade utan tvekan till de franska frågorna från journalister.

- Det låter konstigt, men när jag kom till biografen var jag väldigt naiv och öppen för världen. Det finns inga vita och inga furor i vår verksamhet. Jag trodde att jag var omgiven av ärliga och vänliga människor, men snart insåg att min kollegor för mycket karriär har möjlighet att göra mycket. Jag är en feminist, utan tvekan, "erkände Cinderella-stjärnan.