Sandaler Sophia Webster

Det populära engelska märket Sophia Webster vann omedelbart hjärtat av tjejer runt om i världen. I skor och sandaler från designer Sofia Webster med glädje gå Hollywood kändisar och socialite lejonesses. Fotografering i modetidningar och skytte av populära filmer eller serier kan inte göra utan så snygga och eleganta par skor.

Även om varumärket visade sig ganska nyligen, väntade den unga och begåvade grundaren av varumärket 2012 en otrolig framgång. Bra, ljus och extravagant Sofia Webster lyckades inte bara framgångsrikt från designskolan, men fick också en underbar upplevelse i Nicholas Kirkwoods verkstad. Snart efter beslutade designern att skapa sitt eget varumärke och misslyckades inte.

Vad kommer glädje Sophia Webster sandaler?

  1. Exklusiv design - Sofia skapade dussintals lyxmodeller av damskor med olika tillbehör. Hon gjorde bokstavligen verkligheten av drömmarna av miljontals damer. Några idéer hos befälhavaren är så extraordinära att de ser fantastiska och futuristiska ut, men det hindrar dem inte från att vara bekväma och snygga.
  2. Modernitet - du kan knappast skylla på Sofia Webster i de tråkiga och monotona mönstren. Sophia Webster och hennes skor kan bli ett riktigt frisk luft bland de klassiska versionerna av kvinnors skor. Designern följer de senaste modetrenderna och skapar sin egen, så att välja de mest lämpliga kostymerna för sådana skor är inte svårt.
  3. Det är lätt - sandaler med vingar från Sophia Webster ser ut att de kommer att flyga ur kvinnans ben i ett ögonblick och flyga iväg mot solen. De är lätta, luftiga, snygga och otroligt feminina.

Skor och sandaler , skapade av Sofia Webster, kan ses långt ifrån. Om du får ett par sådana skor kommer det säkert att bli kronan på din samling.