Sandaler - Sommar 2016

Efterlängtade sommaren ger en möjlighet att inte bara lyssna i solen utan också att flauta i öppna kläder och skor. Kvinnors ben har längtat efter vackra sandaler, men snart kommer de att kunna skoja dem, för modekvinnorna har säkert tagit hand om att fylla på sin skosamling.

Trendiga sandaler för sommaren 2016 - de viktigaste trenderna

Den största trenden i sommarens bågar är känd - gravitation mot naturlighet, naturlighet. Naturligtvis absorberade skorna denna trend i sig själv. När man väljer ett sommarpar är det nödvändigt att överväga sådana viktiga punkter:

  1. Glad dina fötter med sandaler av äkta läder eller andningsbara textilier. Denna säsong förlorar relevansen av modellen av läder och andra konstgjorda material.
  2. "Back - to Nature" föreslår att återvända designers, för vilka de erbjöd tjejerna många stilar med naturliga tryck. Syra och neon sandaler rekommenderar de att ta bort.
  3. Klara linjer är vad som skiljer sandaler i sommar. Det betyder inte att de kommer att bli tråkiga, modekollektioner är fulla av prov dekorerade med alla slags band, bågar, rhinestones.
  4. Även en av de viktiga trenderna i sandalerna sommaren 2016 kommer att vara deras praktiska. Det är den här kvaliteten som kommer att ligga i framkant, glöm inte bort det och ge företräde åt ljusa, slitstarka modeller där du kommer att vara bekväm.
  5. Nontriviality är typiskt för de flesta modeller - det kan uttryckas i en ovanlig inredning, provocerande element, upprörande utseende.

Mode på sandaler sommaren 2016

Vårens sommarsamling av skor tillåter tjejer att välja bland hårnålarna, klackarna, plattformarna, förresten, på sandaler på dessa sålar och bör uppmärksamma. Bland favoriterna var:

  1. Sandaler sommaren 2016 på plattformen - inte bara snyggt, utan också en bekväm trend. Kanske är det här ett perfekt alternativ för en varm sommar. I sådana skor känns benet fritt, men bågen ser kvinnligt ut. Det ser attraktiv plattform, målade med någon prydnad eller dekorerad med stenar. Denna modell passar perfekt in i den dagliga bilden, och kommer att komplettera stranddräkten och även i vissa fall lämpliga för kontorutbud. I det senare fallet är det nödvändigt att komma ihåg att klädkoden antar en sluten häl.
  2. De mest fashionabla sandalerna sommaren 2016 kommer inte att göra utan eleganta sandaler på hårnålen. Troligen kommer flickor, såväl som designers, aldrig att ge upp den här typen av häl. Modellen är mer modig, desto högre - låt hårnålens höjd vara svimlande och din bild är hisnande. Förvisso, om du inte är säker på att du klarar en sådan belastning på fötterna, välj en modell som kombinerar hårnål och plattform - det blir mycket lättare för dig att stanna på toppen under en längre tid.
  3. Snygga sandaler för sommaren 2016 kan ha en stadig häl. Som regel är den ursprungligen utformad - skinnad, dekorerad med metallfragment, mönstrade. Ledarna har raka klackar, men det finns också vackra sandaler på de höghöga klackarna, som otvetydigt är en ljus accent.
  4. Ett populärt mode för sandaler för sommaren 2016 kommer att vara en modell på en kil.

Vilka sandaler är på mode sommaren 2016, eller färg och finish

Sandaler sommaren 2016 kommer att glädja färgerna. Det kommer att locka intresset för många flickor sommarskor i pastellområdet - rosa, pulverformade vita sandaler passar perfekt efter sommarklänningarna. Inte sämre än dessa färger och svart, rik rosa, burgundy, indigo .

De mest använda alternativen för inredningen kommer att vara sexig snörning, lekfull frans, söt spets, eleganta applikationer av stenar.