Ryan Gosling och Eva Mendes med barn för första gången på länge fångade i linserna av paparazzi

En av Hollywoods mest hemlighetsfulla par, Ryan Gosling och Eva Mendes, visas sällan framför journalisters linser. Och så igår kunde de berömda paparazzi-skådespelarna fixa på sina kameror när de lämnade huset och åkte till Ryans föräldrar. Utseendet på bilder Gosling och Mendes på Internet orsakade en storm av diskussion, eftersom många tyckte att Eva var gravid med ett tredje barn.

Eva Mendes och Ryan Gosling

Lyckliga föräldrar med två döttrar

Mendes och Gosling döljade länge sina barn från journalister. Trots detta slutade kändisar att gömma barn och nu kan alla se vilka tjejer som ser ut. Gårdagens utgivning av Hollywood-aktörer var ganska oväntat för utländsk press. Paparazzi lyckades ta några bilder, men de var nog att noggranna undersöka stjärnfamiljen. Så var Ryan klädd i mörkgråa jeans, en lätt T-shirt, en blå denimjacka med Nasa-tryck och ljusbruna skor. På hans huvud, som alltid, kunde Gosling se en mörk baseballlock.

Eva och Ryan med barn

När det gäller sin fru visade Eva också en ganska lös stil i kläder. På kvinnan kunde man se tofflor på en lågklack och en randig klänning i rödlila färg. När det gäller extra tillbehör blev skådespelerskan och formgivaren inte beroende av dekorationer, bär solglasögon i ansiktet och hängde en voluminös mörkblå sportväska på axeln.

Och nu vill jag säga några ord om den 3-årige Esmeralda och den en och en halv åriga Amanda. Eva och Ryans döttrar var klädda i bekväma kläder. På den äldre tjejen kunde man se en sarafan av svarta och vita blommor och på den yngre en bekväm blå trosor och en ljusblå blus med roliga röda tecknade figurer.

Läs också

Internetanvändare misstänkte Mendes under graviditeten

Efter att bilderna med Hollywood-kändisar spred sig i internetpublikationer, uppmärksammade många användare av sociala nätverk att Eve är utsmyckad med en väldigt lös klänning. Nästan omedelbart hade fans av detta underbara par tanken att Mendes väntade på det tredje barnet. Här är några recensioner om detta ämne du kan läsa på Internet: "Vanligtvis klär Mendes lite annorlunda. Nu har hon en fri klänning. Kanske är hon gravid? "," I allmänhet har dagens Eva en ganska konstig outfit. Jag har en sådan idé att hon bär under barnets hjärta. Jag skulle vara glad om de hade en pojke. "" Nu är det ett ganska demokratiskt sätt, men jag gillar inte mycket den här klänningen. Det passar inte figuren och det är oklart vilken form Mendes är i just nu. Kanske är detta gjort för att dölja de extra punden, och kanske för att inte annonsera sin graviditet "etc.