Reese Witherspoon och Ryan Philippe

Relationen mellan Reese Witherspoon och Ryan Philippe, som började i ung ålder, kunde inte växa till en riktig mogen kärlek och klara av alla inhemska problem. För resten var det svårt för en man att förena sig med status som en andra aktör, medan hans fru karriär växte snabbt. Som ett resultat dödade den grymma världen av showbranschen ett annat gift par.

Kärlekshistorien om Ryan Phillip och Reese Witherspoon

Stjärnsparet mötte på en fest, när skådespelerskan celebrated hennes vuxenliv. Som Reese själv hävdar var Ryan Philippe en present till henne på 21 års födelsedag. Den unga romantiken snurrade snabbt, och efter ett tag hade älskarna möjlighet att stärka i filmen "Cruel Games". 1999 var Reese och Ryan redan förlovade, och strax efter anpassningen av melodrama, blev det unga paret gift. Några månader senare hade paret en förstfödd dotter, Ava Elizabeth. Efter ytterligare 4 år i familjen dök upp baby Deacon.

Varför skilde Reese Witherspoon och Ryan Philip?

Först verkade det som att allt var bra. Stellar mamma kombinerade perfekt moderens roll och fortsatte att förekomma i filmer. Karriären för den unga skådespelerskan växte snabbt, medan den inte så krävda skådespelaren Ryan Philippe tvingades sitta hemma med två barn. Att bo i denna takt började äktenskapsförhållandet försämras. Efter sju år av att leva tillsammans, lämnade Ryan Philippe och Reese Witherspoon för skilsmässa.

Processen var svår och varade ett helt år, under vilket var och en av dem bevisade sin självständighet och rättighet. För att nämna den exakta orsaken till skilsmässan Reese Witherspoon och Ryan Phillip är svår. Några tyder på att detta ledde till en skådespelare affärer med den unga australiensiska Abby Cornish. Andra skyller allt för alltför olika karaktärer av stjärnorna. Skådespelaren själv hävdar att hustrun var för entusiastisk om karriären, och på grund av hennes ständiga frånvaro sönderföll deras familj för länge sedan.

Trots att bröllopet till Reese Witherspoon och Ryan Philippe verkade vara början på deras långa lyckliga familjeliv , för idag är deras barn bara kopplade till skådespelare som har vuxit ganska från det ögonblick som deras föräldrar separerade sig.

Läs också

Det är värt att notera att Reese Witherspoon med barn och Ryan Phillip ses sällan, men tack vare det faktum att den tidigare makan har vunnit gemensam vårdnad i domstol, deltar han också i uppfostran av barn. Och trots alla meningsskiljaktigheter som brukade ligga mellan stjärnorna, upprätthåller skådespelaren goda relationer med före detta make.