Quilling - snödroppar

Papperblommor, skapade av hantverkare, förvåna med deras skönhet och likhet med originalet, liksom mångfalden i deras prestanda. De mest fantastiska blommiga kompositionerna, både platta och volymetriska, möjliggör genomförandet av quilling. I den presenterade mästerklassen lär du dig hur man gör quilling snowdrops från papper i tekniken.

Master klass på att göra blommor snödroppar från papper

Det kommer att ta:

 1. Vi skär vit och grönt papper med remsor 3 mm breda.
 2. Vi gör stjälken. Ta en remsa av grönt papper med en bredd på 5 till 10 cm, beroende på önskad längd på stammen. Vi blåser flera lager på tandpetare, skar av överskott, limer kanterna och drar ut tandpetaren.
 3. För att göra blommans mitten och blommorna, ta en remsa av grönt papper, vinda på tandpetaren, lim kanten och tryck sedan ner mitten med en penna, fäst rullen till konans form. Vi behöver 2 grön och en vit sådan kon. Cones inuti är utsmyckade med PVA lim för fixering. Du kan skapa ett kombinerat centrum. För att göra detta, fäst 2 cm av grönt papper på remsan av vit papper och börja linda det på tandpetaren från den vita änden.
 4. Vi gör 1 grönt och 3 vita rullar. För att göra detta, rulla remsan på tandpetare och blom på en mall med en diameter på 15 mm. Vi ger rullen formen på ögat.
 5. Vi börjar samla snödroppet. På stjälken limar vi en grön kegla av blomkål, lim en vit detalj i mitten, med en stor del insatt i den av en annan grön kon.
 6. Till botten av stammen limar vi ett grönt blad. Uniformt positionering i en cirkel limar vi tre vita kronblad till stammen med en sidokant till mitten.
 7. Täck våra snödroppar med en klar lack i två lager och låt dem torka.
 8. Du kan lägga en vacker stark tråd i slutet av stammen och använda en snödroppe, som en dekoration eller ett hängande.

Sådana blommor kan också sättas i en korg.

Master klass på att göra vykort med snödroppar

Du behöver:

 1. Vi vindar en remsa av vitt papper på ett verktyg med en nål (tandpetare), lägg den i en mall med en diameter av 15 och täta änden. Vi ger rundrullen till ögonkroppen.
 2. Vi behöver tre vita loppar för en blomma, som vi klistrar samman för sidokanterna så att kronbladet höjs uppåt, vilket visas på bilden.
 3. Vi gör sepals från en halv grön remsa. Vi vrider den på en nål, placerar den i ett mönster med en diameter på 10 mm och limar kanten. Vi ger den formen av en ung månad.
 4. Vi gör en stjälk och löv av deras böjda i halva längs längden av gröna remsor. För bladen tar vi korta bitar och skär ändarna i brant vinkel. Stalk och lämnar smidigt böj.
 5. De resulterande detaljerna av blomman är limmade ihop.
 6. Vi tar en liten rektangel kartong och limar vår snödroppe på den och lägger en vit rulle med liten diameter under blommans kronblad.
 7. Vi knyter ett tunt band med en båge och fäster den i vänstra hörnet.

Vårt vykort med snödroppar är klart!

Med hjälp av dessa enkla tekniker och fantasi kan du göra väldigt vackra bilder och hälsningskort, som kombinerar snödroppar med andra färger som du själv gör i quilling-tekniken.