Nytt år 2018 - vad man ska träffa - 70 fashionabla outfits för nyttår 2018

Nytt år 2018 i vad man ska träffa - en fråga som torterar skönheter. Hundens år kommer med många överraskningar, men för att skämma bort det här söta djuret är det viktigt att du inte glömmer färgpalet och kläder som du kommer att bli galen på. Inspirerad av stilfulla bågar från modeveckan, kan du enkelt hitta din perfekta nyårsstycke.

Vad ska jag fira det nya året 2018?

Vackra klänningar till det nya året 2018 - det här utrustningen, som representerar en lugn. När allt kommer omkring är det som Gula eller Jordens hund, som kommer att ersätta Fire Cock. Det är viktigt att välja ett outfit där du kommer att känna dig som en annan person, som att du alltid vill se dig själv. Nästa år bidrar till den andliga balansen i varje enskild person. Av denna anledning är det nödvändigt att närma sig ansvaret valet av festlig klädsel. Det ska inte bara vara en klänning, en kostym, men en slags entrébiljett till ett nytt livsstadium.

Nytt år 2018 - vad är det att träffa, så det är i kläder som kommer att uppmana dig, få dig att känna dig attraktiv, laddas med optimism och en positiv attityd. Stylister säger att det inte borde finnas gråa, svarta saker i ditt nyårs outfit. Tro mig, de färger som lite senare kommer att diskuteras kommer att vara att möta varje skönhet. Glöm inte att värdinna 2018 helt enkelt förtjänar komfort och hemkomfort. Nej, du behöver inte träffa chimes i morgonrocken och fluffiga rums tofflor. Bara stilen hos smarta kläder bör inte hindra rörelsen.

När det gäller det fashionabla nyårstrenderna kommer ditt utseende att vara oemotståndligt om dess huvudsakliga utsmyckning är:

Klänning för det nya året 2018

Modiga klänningar till nyår 2018 bör ge dig en känsla av dess attraktivitet, sexualitet och gränslös femininitet. Modeller av modeshower hjälper dig att förstå vad du vill ha mest. Var uppmärksam på skapelserna av de berömda varumärkenas designers: här och de rymliga stilerna, förföriska silhuetterna, de senaste modetrenderna (till exempel krusiduller, blommotiv, etc.) och ljusa klänningar, varför varje barn kommer att bli uppmärksam på något festligt parti.

Nytt år 2018 - vad man ska träffas, så det här är det som gör att du känner dig otroligt snygg. Glöm inte att på toppen av de fashionabla Olympus-klänningarna med sporty stil (en sådan skönhet kan ses i den nya samlingen av Valentino). Om du är galen på fransiga kläder där du vill dansa något latinamerikanskt, inspireras av skönheten i den mörka senapsfärgen från Rochas. Och i samlingen av den libanesiska designer Georges Chakra kan du beundra den luftiga klädseln av chokladskuggan.

Östlig filosofi säger att nästa år personifierar optimism, visdom, familjeliv, önskan att uppnå framgång. Detta indikerar att du kommer att få välsignelsen från jordens hund om du lägger på en klänning där du kommer att känna dig trygg. Försök med en klädsel som du inte skulle ha på dig förut. Kan du smaka på frestande modeller med en djup V-halsring från Andrea Incontri, lacy skönhet från Peter Stigter eller en strikt maxi från Valentino?

Aftonklänningar för nyttår 2018

I vilken klänning att fira det nya året 2018, så är det i det som perfekt kommer att framhäva din figur värdighet. Det kan inte bara vara en passande modell, utan också en rymlig storhet som kommer att förvandla till dig drottningen av en festlig kväll. Så, couture samlingar av kända designers hjälper dig att bestämma valet. Att argumentera för att för många dilemma "Nytt år 2018 - vad man ska träffa" är det värt att titta på skapelserna av kända designers. Sök efter modeinspiration i Couture-samlingarna av Ralph & Russo, Georges Hobeika, Christian Siriano och många andra.

Aftonklänningar för nyttår 2018

Cocktailklänningar för nyttår 2018

Om vi ​​pratar om vilken klänning som ska bära till nyåret 2018, då kan det här vara en skönhet så länge som maxi och midi, mini. Detta är en outfit av en direkt silhuett med organiska kaskader, ett klassiskt fall dekorerat med ljust broderi, ovanliga applikationer. Helt öppna axlar, satinväv, sammet, lite spetsar - det här är huvudkomponenterna i den perfekta cocktailklänningen.

Cocktailklänningar för nyttår 2018

Klänning för företagsfest för nyåret 2018

Klänningsstilarna för nyttår 2018 kan vara följande:

När det gäller dekorativa element och tryck, på toppen av mode-Olympus kläder i små ärter, rovdjur, med blommig prydnad, flirty frills, snygga fransar, broderi, geometriska mönster. För att fira företag, ha en mysig te klänning (kom ihåg att beskyddaren för nästa år, tröstar uppskattar framför allt?).

Klänning för företagsfest för nyåret 2018

I vilken färg för att möta det nya året 2018?

Om du pratar om vilken färg för det nya året 2018 anses vara den viktigaste, så kan du, som du kan se från det dominerande färgschemat i fotosamlingen, alla nyanser av gult och brunt. Förutom dessa två, enligt det kinesiska horoskopet, är jordens hundens färger också beige, gyllene och en skugga med kaffe med mjölk. Om du inte gillar dessa kläder, glöm inte att färgen på nyttår 2018 är naturlig, naturliga nyanser (orange, blå, tegel, röd, grön).

Moderna färger på beställningar för nyttår 2018

Bild för nyttår 2018

Modeller av klänningar till nyttår 2018 kan vara mycket olika. Här beror allt på dina önskemål. Skapa din semesterbild, baserat på vilken stil som helst kommer att framhäva din charmiga siffra värdigt, vilket färgschema kommer att bli ett oersättligt tillägg till outfiten. Tvinga dig inte in i någon form av ramar. Låt modellerna av klänningar bli en slags inspiration, hjälp att bestämma önskad form, klippa. Kom ihåg att minimalism är i mode, och därför, om klänningen är dekorerad med broderi, ska bilden inte överbelastas med tillbehör.

Bild för nyttår 2018

Frisyrer för det nya året 2018

Snygga frisyrer för det nya året 2018 - det är stil i renässansstilen (krullar samlade i en "korg" och dekorerad med band), löst vågigt hår, kammade rygg eller strängar, dekorerade med hårnålar). Om du är en rak del vet du att han är i en trend. Gör bara ljusvågor och lösa upp din fläta. Det är inte den första säsongen av modevärlden som fångade frisyrer med mild försumlighet. Möt hundens år med en elegant bunt på huvudet, ett litet disheveled "skal". En annan snygg frisyr: Löst hår, slätad vid rötterna med gel för styling.

Frisyrer för det nya året 2018

Makeup för det nya året 2018

Trendig smink för det nya året 2018 - En klar grafisk linje, tillverkad i vitt, svart eller någon annan färgpenna, metallisk läppstift, med brons, guld, platina. Förutom den senare, i trenden smink med en läppstift skugga av passion. Glöm inte att nyårs smink ska innehålla mikrovapen, lätt märkbara tunna linjer. I en festlig meik är det värt att lägga till en highlighter. Och röda och orange pigment på århundradena kommer att lägga till bilden av en anteckning av originalitet och chockerande.

Makeup för det nya året 2018

Manikyr för det nya året 2018

Om du fortfarande inte vet vad manikyr ska vara för nyår 2018, kommer de idéer du ser nedan att hjälpa dig att räkna ut det. Kom ihåg att trenden är naturliga, mjuka, mjuka pasteller (mjölkaktig, persika, ljusrosa), saftiga färger (choklad, bärnsten, aubergine, plommon), månklassiker, jacka och marmor nagelkonst. Den senare var förenad med geometri, blommönster, mjuka toner. Fortfarande i mode metall manikyr.

Manikyr för det nya året 2018