Nya trender i mode 2014

Denna säsong finns det två huvudtrender i form av 2014 - användningen av helt vita och även pastellfärgade nyanser. Nästan alla modekollektioner av de mest kända märkena har presenterat denna palett av färger på deras utställningar. Samtidigt manifesterade kreativa designers sig i experiment med textur och silhuett. Förutom dessa basfärger är juicyblå och ljusa röda toner också populära. Pastellnyanser ingår också i moderna modetrender 2014, till exempel grått och grönt, samt metallisk glans och svartvitt kombination erövrade den fashionabla Olympus den här säsongen.

Material och tryck

Bland de material som appellerade till modedesigners bör vi nämna följande: brokad, original och ovanlig denim, spets, klassiskt stickat, nät och bomull. Många modehus har haft ett stort intresse för naturliga tyger, och här bland tendenserna på kvällsmode 2014 är det möjligt att se mycket futuristisk plast och i olika kombinationer och former. En annan viktig trend är att använda päls, det har länge varit så massivt inte använt som i sommar.

När det gäller utskrifter är konstbilden mycket ledande. Modetrenderna för klänningar 2014 lockar till exempel uppmärksamhet tack vare tryck av konstnärliga målningar eller enskilda konstelement. Podierna är imponerande med olika abstraktioner, ärter, grafiska element, etniska motiv, band och olika mönster i form av broderi. Bland de många trenderna, bland annat trender i form av 2014 på skor, spåras temat för havet. Till exempel en bild av stranden tillbehör, fisk och element av avslappning och exotics.

Blommor och silhuetter

Vackra blommor på tyget är alltid lämpliga, men i år är de definitivt mer som en djungel. Trenderna för kvinnors mode 2014 inkluderar användningen av monokroma blommotiv. Ett animerat tryck finns också, men det blir en lite ny bild på grund av de ljust, knappt märkbara pastellfärgerna. När det gäller siluetterna, är det här i år en trend motsatsen: tillsammans med minimalism finns det en flerskiktsklänning och otydligheten av bilden, liksom en fri silhuett och omfattande former av kläder. Detta kan säkert hänföras till trenderna i 2014-mode till fullo, eftersom sådana kombinationer perfekt hjälper till att visa den magnifika figuren i det mest fördelaktiga ljuset.