Megan Fox och Brian Austin Green

Efter nästan elva års äktenskap bestämde sig detta charmiga gifta par att dela. Varför Megan Fox och Brian Austin Greene skilde sig, det är inte känt, men det finns rykten om att känslorna har svalnat på grund av karriäröverskridanden. Paret har två små barn. Äldste, Noah, tre år och den yngste, Bodi, bara en och en halv. Brian ville alltid att hans fru blev oftare hemma, men hon har nyligen varit besatt av nya roller. Det är nog svårt att kombinera en framgångsrik karriär i Hollywood med rollen som hustru och mor, men det finns många ljusa par exempel som lyckas göra detta. Skilsmässan mellan Megan Fox och Brian Austin Green har ännu inte formaliserats, och idag försöker paret inte längre att bevara den gamla idyllen.

Kärlekshistoria

Deras kärlekshistoria började 2004, den trettioårige Brian och den 18-årige Megan möttes på den så kallade "Queen of the Screen" som inte blivit populär. Känslor bröt ut genast, även om Brian motstod detta till sist. Han skilde bara med en civil hustru, från vilken han redan hade ett barn. Men Megan kunde inte bara trösta honom under denna svåra period, hon vann hjärtat, gav honom självförtroende och andades nytt liv i den besvikna mannen. Megan erkänner själv att hon blev kär vid första ögonkastet och bestämde sig för att vinna den här mannen till varje pris. Den målorienterade tjejen visade återigen att allt är på hennes axel, och två år senare gjorde Brian Fox ett erbjudande. Bröllopet skjutits upp av olika anledningar, och sedan skilde älskarna. På utvecklingen av relationerna påverkades Megans ålder, eftersom skådespelerskan ansett sig fortfarande för ung och inte seriös för äktenskap. Och pressen missade inte möjligheten att förtala en tjej i en blåsig inställning gentemot männen. Megan säger själv att det bara fanns två män i hennes liv, och ingen har några skäl att lösa rykten om hennes otrohet.

Omkring tio månader av avsked har blivit kär i förmånen. De kommenterade detta som en paus som var nödvändig för båda. Efter nästan ett år träffades Brian och Megan igen, och känslorna blev bara starkare, de förvärvade djupet som är nödvändigt för familjelivet. Under uppbrottet mötte skådespelerskan med partnern i filmen "Transformers" Shaiya Lababom, så rykten om hennes otrohet och blåsighet är inte så tomma. Men för glädjen av fansen och välviljarna av skådespelaren par, bröllopet, som Megan Fox och Brian Austin Green skådigt spelade hemligt från alla, men ändå ägde rum. På havet kusten var bara Brian, Megan och hans sexåriga son från det första äktenskapet. Senare erkände Green att i sitt bröllopslöfte sa han att han aldrig hade varit så säker på någonting i sitt liv som han var gift med Megan. Den här dagen kallade han den perfekta starten på familjelivet som var framför dem.

Åska i det blå

Barn med makar uppkom inte omedelbart. Först fick Megan lära sig hur man kom med Brian Cassius son. Förvånansvärt fann den unga tjejen omedelbart ett gemensamt språk med honom, pratade mycket, brydde sig och journalister noterade dem ofta i samma kläder . Tja, är det inte trevligt? Och den 27 september 2012 hade paret en förstfödd Noah. På mindre än tio månader meddelade Megan och Bryan en ny graviditet. Händelser utvecklades så snabbt och säkert att det inte fanns några tvivel om uppriktighet och kärlek mellan dem. Barnen, som Megan Fox och Brian Austin Greene, ständigt tog med dem överallt, gjorde att familjen skulle betraktas som förebild i Hollywood under lång tid. Regelbundet i nätverket dök upp nya söta bilder, där de kramar eller kyssar. På alla parter uppträdde paret tillsammans och stolt visade sin familjelöjning . Kanske är deras avskedande en annan kris i oroliga relationer. Det officiella tillkännagivandet om att Megan Fox och Brian Austin Greene är skilda, har ännu inte tagits emot, men skådespelerskan har redan lämnat in skilsmässa.

Läs också

Hur kommer deras vidare liv att utvecklas? Paret har två vanliga barn, så de, trots allt, upprätthåller vänliga relationer.