Mariah Carey bestämde sig för att tända ett julgran utan Brian Tanaka

På tisdag öppnade Marya Carey ett julgran vid en färgstark belysningsceremoni vid Empire State Building i New York. Vid evenemanget kom den 47-årige sångaren med 33-årige Brian Tanaka, men bad den unga pojkvän att hålla sig borta från henne.

Enligt tradition

I flera år i rad i början av december lyser Mary Carey ljusen på ett festligt julgran i den mest kända New York skyskrapan. I år var inget undantag. I går kom utövaren med en klädsel som påminner om jultomtenkläder, till Empire State Building för att utföra en trevlig och ärlig plikt.

Mariah Carey öppnade julgranen

Helt blygsamhet

När stjärnbilen körde upp till byggnaden var reportrarna övertygade om att de skulle kunna ta bort Keri och hennes nyvinnade kavalare tillsammans, men det var inte fallet.

Dansaren, som lyckades konsolera artisten efter pausen med James Packer, var i bilen med sångaren, men stod inte med henne. I början kom Mariah ut ur bilen och bara några minuter senare såg den leende och glada Tanaka framför publiken som aldrig hade drömt om att bli en glansig hjälte. Lovers stod inte tillsammans vid evenemangets fotokall.

Meraya Carey
Läs också

Parets underliga beteende överraskade sladdarna. Senast erkände Tanaka Carys kärlek. Är en konstnär som adore allas uppmärksamhet blyg av hennes samband med en pojkvän som är 14 år yngre än henne?

Marya Carey anlände till ceremonin för att belysa ljusen i Empire State Building
Dansare Brian Tanaka