Löftet för längtan

Plot för melankoli används oftast av tjejer och kvinnor som drabbas av obesvarad kärlek. Även lätta ritualer kan stärka partnerens känslor . Magiska ord är en energiinställning, för vissa mentala förändringar.

Starkt tomt för längtan

En okomplicerad ritual gör att en man brinner igen med känslor och längtar efter sin utvalda. Att tillbringa det är helt ensamt. För ceremonin bör du ta ett pappersark, ett ljus och tre systiften.

Det första du behöver göra är att tända ett ljus och varmt vax på papper för att rita en man med full tillväxt, vilket kommer att symbolisera den älskade mannen. Det är viktigt att notera vaxfallet där hjärtat är beläget. Ta en pinne och fäst den i huvudet på figuren medan du säger dessa ord:

"Kom ihåg mig, sakna mig, sakna mig!"

De måste skrivas nära huvudet på figuren. Den andra stiftet ska genomborras av hjärtat, och säg och skriv tillsammans med dessa ord:

"Älska mig!"

Den tredje stiftet måste genomborra könsområdet, säga och skriva medan:

"Önskar mig!"

Därefter måste du röra varje stift och säga de skrivna orden. Upprepa proceduren tre gånger. Nästa steg är att ta bort tapparna och bränna ett papper över ljuset. Aska bör skingras i vinden.

En plot för längtan av en man med hjälp av svarta ljus

Denna ritual anses vara mycket effektiv och för sitt beteende är det nödvändigt att ha tre svarta rituella ljus. Ett annat viktigt attribut för ritualen - ett nytt foto av den valda.

Att börja ritualen är exakt vid midnatt. I rummet måste du vara ensam. Placera ljusen så att en cirkel bildas, i mitten av vilken bilden placeras uppåt. Bränn ljus, och titta på ögonen på mannen på bilden. Därefter berätta sju gånger en sådan konspiration:

"Jag kommer att stiga upp och bli välsignad. Jag ska korsa korset. Från huset i dörren, från gården till porten. Jag kommer att hitta ett tydligt fält i östra sidan, där stugan står, mitt i loghytten ligger, och under den melankoli knyter. Melankoliska skrik, melankoli smälter, vitt ljus väntar, ljuset är vitt, den röda solen väntar, glädjer och glädjer!

Också Guds tjänare (namn), Guds tjänare (namn), låt honom vänta, glädja och vara glad, inte leva utan mig, kan inte utan mig, dricka och äta varken på morgonen eller på kvällen. Som en fisk kan inte utan vatten, som ett litet barn utan modermjölk, utan mammas livmoder inte leva. Få full, längtan, äta, melankoli, i bröstet, i hjärtat, i Guds tjänare mage, växa och född i alla hans ådror och ben med ett ljud och torrhet över Guds tjänare (namn). "

Då måste du lämna ljuset helt utbränt. Ta en bit papper och skriv en tomt på den. I det ska det vara inslagna ljusstake och begrava det på en ödeplats.

Hur kan jag rädda en längtan med salt?

En enkel ritual bör göras om mannen du gillar inte uppmärksammar eller inte svarar med ömsesidig sympati. För ritualen måste du ta en liten påse tyg och häll i det 150 g salt. Håll påsen i händerna, säg dessa ord:

"Jag sätter inte salt i, men jag lägger smärtan, jag tar inte fred, jag stjäl fred. Ta bort skratt och leenden (imyarek), ta bort glädjen, från smärta och längtan, så att ljuset inte är trevligt. Att missa, missa och natt och dag, under solen och under månen. Salt äter upp och längtar efter en stark uppvärmning. Så var det! "

Därefter måste salt sprids före dörren till huset där den utvalda personen lever. Det är viktigt att göra det så att en man inte ser det och tar inte bort det även för några timmar. Det är därför som det rekommenderas att börja riten sent på kvällen.

Effektiv tomt för att komma ikapp med en kärleksfull längtan

Denna gamla rite hjälper till att locka uppmärksamheten hos den man du gillar. För att göra det måste du förbereda ditt eget foto och ett foto av en utvald, torr rosmarin, majsblommor, kyrkstearinljus, en ny nål, en röd tråd och en behållare som inte brinner. Placera 2 msk i den valda tjocken. skedar av majsblommor och rosmarin. Ljus dem och omedelbart sluka så att rök börjar sända ut. Ta bilder, vika dem ansikte mot ansikte och sy längs omkretsen med en röd tråd. Under detta är det nödvändigt att säga dessa ord:

"Tahoma kisame balorah."

Därefter behöver du bilder för några minuter fumigated med rök, och sedan sätta på eld från ett ljus. Blanda resulterande aska med det brinnande gräset. Den resulterande blandningen måste hällas ut på tröskeln till en älskad. För snabb och bättre effekt rekommenderas att hälla askan i mat eller dryck.

Konsekvenser av tomten att längta

Det är viktigt att notera att kortsiktiga ritualer, som är utformade för att få älskaren att uppmärksamma, är ofarliga och det finns ingen risk att vänta. Om tjejen väljer ritualer med långvarig åtgärd, ser det här magiska ingreppet ut som förstörelse, vilket innebär att en man kan ha hälsoproblem eller utveckla dåliga vanor, och i vissa fall kan en älskare begå självmord.