Laura Simpson blev full och förrädde nästan hemligheten av Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence lämnade tillfälligt avlägsnandet av den röda mattan och bytet av klänningar från debutinsamlingen av Maria Grace Cury for Dior och bestämde sig för att tillbringa kvällen tillsammans med Laura Simpsons bästa vän och Andy Cohns främsta show.

Jennifer Lawrence och Laura Simpson blev gäster på Andy Cohens show

Andy Cohen, en välkänd producent och deltid värd för den populära showen, har utarbetat en solid lista över knepiga och provocerande frågor av Jennifer och Laura. Flickor passade tillräckligt, men publiken kunde se deras pinsamhet.

Vad gjorde Jennifer Lawrence blush? När hon frågades om den bästa kyssen i hennes liv svarade flickan av pinsamhet:

Jag kan inte svara på denna fråga.

Provokation från ledaren var en framgång och, med hjälp av skådespelerskan, inbjöd han den bästa vän Laura Simpson att delta i en speciell rubrik. Flickan var tvungen att svara på den "väldigt personliga" frågan om Jennifer eller vägra att ta en sipp från ett stort glas med en cocktail. Naturligtvis begränsade Cohen sig inte till två eller tre frågor, och den bästa vänen fick ta ett slag på sig själv och riskerade att bli berusad och ge ut alla Lawrences hemligheter i luften.

Laura Simpson stod provet

Lyckligtvis är Simpson inte från en blygsam tio och varnade presentatören om att han är redo att dricka poolen än att avslöja Jennifer hemligheter. Laura vägrade svara på frågor om dåliga vanor och med vilka hon inte ville agera i filmer, men avslöjade hemligheten om smeknamnen på oblösta filmämnen. Det visade sig vara mystisk "Pickle", "The Lady in Red" och "Lady", som dessa personer inte har klargjorts än. Lite senare erkände Jennifer det med stor glädje "drivit från vår planet" av en viss James från projektet Vanderpump Rules. Varför den unge mannen förtjänade ett sådant förakt, sade flickan meningsfullt.

Nästa fråga som uppträdde på showens skärm gällde Jennifer Lawrences stjärnanusar. Tyvärr, enligt Laura, är hennes vän felfri och vet inte vad "stella vanor" är.

Andy Cohen utarbetade en solid lista med provocerande frågor

Som ett resultat av det oändliga flödet av frågor från Cohen erkände Laura att om hon tog ett annat glas av glaset, skulle hon inte kunna tala.

Läs också

Tack vare den stabila vännen Laura Simpson lyckades Jennifer fortfarande komma runt ämnet för hennes förhållande till Darren Aronofsky och inte göra fiender bland kollegor.