Kvinnors downrock

För idag konkurrerar den duniga pälsen kompetent med pälsrockar, och kvinnan väljer själv vad hon behöver. Under den kalla årstiden är bekvämligheten utrustad med lätta ytterkläder, vilket gör att du känner dig mer avslappnad. Praktiken är det andra kriteriet genom vilket en sak bedöms. Downy coat och med detta utmärkta jobb är det universellt: det är lämpligt för vardaglig stil och för företag.

fördelar:

Var uppmärksam på märkning och fyllmedel:

  1. Beteckningen "ner" indikerar ett 100% innehåll av fluff - det här är det bästa alternativet.
  2. Om du träffade ordet "fjäder", tillsatte tillverkarna trimning av fjädrar till den dunna massan. Kvaliteten på produkten på grund av detta har blivit mycket värre.
  3. Sådana fyllmedel som: fjädrar av svanar, ankor och gäss - gör saken överkomlig men inte lämplig för en kall vinter. För att en dunjacka ska vara riktigt varm måste den innehålla minst sjuttio procent av fluffen.
  4. I märkningen "bomull" och "ull" berättas att fodret består av syntetmaterial, bomull eller ull. Sådana arter hör inte till nedgången.
  5. Gakhachi fluff är den dyraste och otillgängliga när det gäller prissättning, eftersom den tas manuellt från bogen av havänder.

Kvinnors långa duniga lager har alltid förvånat över sin elegans. Längden till knäna är ett klassiskt alternativ. Men det är den långsträckta smala tjejen och synar visuellt sin silhuett.