Konspiration från skulder

Många människor är mired i ett skuldhål och vet bara inte hur man kommer ut ur det. Vissa människor har motsatt problem, de gav människor pengar, och ingen kommer att återvända. I det här fallet finns det ett effektivt sätt att läsa tomten från skulder. Det är viktigt att bara utföra ritualen med fullt förtroende för det positiva resultatet. Tack vare magi skapas omständigheter där en person kommer att kunna klara alla problem på kort tid.

Konspiration att bli av med skulder

Det är bäst att utföra ritualer med vatten, eftersom man tror att det bär bort alla problem, inklusive material. Det finns flera sådana ritualer:

Du måste gå till en flod eller en ström och titta på vattnet, säg dessa ord:

"En flod fisk, som en flock fåglar, är mångfärgad, en oenighet. Hon simmar, hon flyter, hon flyger till världens ände. Så min skuld går till fällan, det rusar till avgrunden. Fisk sväljer, vatten kommer att svälja. Fågeln kommer att sprida sina vingar och riva den med klor. Snabbt vatten, fullt av land. Mina skulder med vatten, med fisk, är långt ifrån mig, från denna strand. "

Om det inte finns några naturliga källor i närheten, så är det möjligt att även utföra ritualen hemma. För att göra detta, öppna kranen med kallt vatten och utan att titta upp från strömmen är det värt tre gånger att säga en sådan konspiration för att bli av med skulder:

"Släpp till droppen, ström till strömmen. Eftersom det flyter snabbt och snabbt, så sätter skulden förbi mig över det. Jag är ren, tvättad av vatten, gömd från skulder. "

Det är viktigt att utföra ritualer på den avvänjande månen, men tiden på dagen spelar ingen roll.

Konspiration att återbetala en skuld

För att utföra ritualen måste du ta en bit papper och skriva en lista över gäldenärer på den. Det är bäst att ange namnet och det specifika beloppet. Därefter måste du vikla en stor sten med detta papper, binda den med ett rep och kasta den i någon naturlig damm. Försök att kasta så långt som möjligt. Efter detta, säg en sådan konspiration:

"Låt min skuld med en sten falla till botten, och pengar kommer till mig som luft."

Ritualerna med användning av mat anses vara effektiva. Ta någon maträtt eller till och med en vanlig bulle och ordentligt salt allt så att det helt enkelt var omöjligt. Under dessa, säg dessa ord:

"Eftersom detta är saltet av maten, kommer allt att saltas för Guds tjänare (för att säga gäldenärens namn). Vatten han inte kommer att fungera, tanke tankar kommer inte att glömmas bort. Allt som han tog, tog tillbaka och skyndade sig. "

Då ska maten kastas obemärkt till gäldenärens hus.