Justin Bieber gråter på grund av separationen från Selena Gomez och andra detaljer om att skilja det söta paret

Epidemin av högprofilerade avdelningar fortsatte med en annan splittring mellan Justin Bieber och Selena Gomez. Paretas fans dämpar förtroendet för att kriget inte kommer att vara länge. Tydligen är Bieber redo att ta det första steget till försoning ...

Pausa i relation

Nyligen rapporterade västerländska medier om en svart katt som körde mellan Justin Bieber och Selena Gomez och berättade att idolen i deras förhållande förstördes av moderen till sångaren, som inte tolererar en potentiell svärson till andan. Gossipers pratade om Biebers förräderi, och också att mediaens noga uppmärksammar deras roman väcker panikattacker i Gomez. Fantasy-användare hade inga gränser ...

Selena Gomez och Justin Bieber i februari 2018

Idag berättade en källa nära Selene om detaljerna i avskedandet av kändisar. Han bekräftade att hennes familj verkligen inte gillar Bieber, men försöker inte pressa henne på denna fråga, mycket mindre sätta hennes ultimatums som före romanen med honom. Dessutom är Selena redan en vuxen tjej och går inte över sin mamma Mandy.

Selena Gomez med sin mamma

Doves påstås åsidosatt på grund av Justins födelsedag. Popsångaren, som firade sin 24-årsdag på första dagen av våren, ville organisera en storartad fest för vänner, och hans stjärnvän, som ville ha fred, insisterade på evenemanget i en snäv cirkel. Födelsedagsfestet gjorde som planerat, och Selena ignorerade helt enkelt semestern och begränsade sig till en torr snabb i Instagram. Till detta sattes små skillnader ... Kokpunkten har kommit!

Selena Gomez förra veckan

Mycket känslomässigt

Gomez lämnade resväskan och lämnade sin familj i Texas för att vila och balansera och den förlorade Bieber stannade i Los Angeles, där hans pappa stöttar honom. Den andra dagen sågs män nära gym.

Paparazzi fångade hur upprörda sångaren omkring fem minuter i sin Gelendvagen. Försökte samla sina tankar, han drog huven på tröjan över huvudet och täckte ansiktet med händerna.

Justin Bieber gråter medan han sitter i bilen
Pappa bieber
Läs också

Nätverksanvändare satsar på hur mycket Justin Bieber och Selena Gomez kommer att vara tillsammans igen? Kontot går i veckor, de är säkra.