Jeffrey Campbell

För några år sedan var skolorna till det amerikanska varumärket Jeffrey Campbell bara kända för invånarna i detta land. Inte så länge sedan fyllde i sidor av fashionabla glansar och bloggar av de mest kända Internetstjärnorna informationen om snygga skor, som bokstavligen brutit in i modeindustrins värld. Idag är de nya boksamlingar, där Jeffrey Campbell-skor presenteras, förväntas i Amerika, Europa och Asien.

Det kända varumärket markerar sin historia sedan 2002. Familjebranschen kom snabbt till världsnivån. Och allt eftersom dess grundare relaterar till den älskade orsaken fanatiskt, troget, med en själ. Varje år ökar volymen av skodonproduktion, eftersom människor som vill köpa varumärkesskor eller Jeffrey Campbell-skor blir alltmer.

Designplattformar och kreativa klackar

För vårt land är produkterna från det amerikanska varumärket Jeffrey Campbell fortfarande en nyhet, som är av äkta intresse för modekvinnor. Men flickor som är välkända i de heta modetrenderna förstår att Jeffrey Campbells skor är den senaste squeak som trumpeter i stilmagasiner. En fantastisk plattform och gav varumärket med berömmelse. Designern Jeffrey Campbell lyckades bevisa att skor och skor på en hög plattform kan torka näsan av den klassiska obekväma "hårnålen" när det gäller att sträcka siluetten och ge den smal. I sådana skor ser honbenen ännu mer förföriska och sexiga ut. Denna effekt kan uppnås genom ett spel av kontraster - en massiv yttersåle betonar de graciösa anklarna, fötterna, fingrarna. En imponerande häl belyser överraskande ömhet och femininitet hos ägarna av skor.

Hemligheten för Jeffrey Campbells framgångar är originaliteten hos designers inställning till uppdatering av modellutbudet. Skor, sandaler, fotkängor, sneakers, stövlar och Jeffrey Campbell sneakers är ett distinkt och väldigt snyggt skor som har en unik och ljus färg. Självklart är Jeffrey Campbells skor design djärv, men det är universellt, eftersom det är lämpligt för att skapa vardag och kväll bilder .

Nästan alla modeller är gjorda av äkta läder, och lätta sommarversioner är gjorda av högkvalitativa textilier. Detta gör varumärkets produkter inte bara moderna, men också slitstarka, vilket är viktigt, för i Jeffrey Campbell-skor vill du gå hela dagen! Som inredning använder designers ofta metallprydnader som ger skon ett något brutalt utseende. Det är denna nyans som gör det möjligt för fotkängor, sneakers, sneakers och skor att passa in i den mest populära stilen - urban stil.

Modiga bågar

Att vara ett verkligt konstverk, Jeffrey Campbell skor är bekvämt och praktiskt. Den mest anmärkningsvärda delen är sålen eller hälen. Det är av den anledningen att det är värt att överväga hur man bär Geoffrey Campbellskor för att uppmärksamma henne. Dölj den under långa kjolar och breda byxor - i likhet med ett brott. Klänningar, korta och medellånga kjolar, snäva byxor, leggings, shorts kommer vara ett utmärkt tillägg. En stilfull brutalitet av bilden kommer att ges av en läderjacka - en scythe och romantisk - en chiffongräkt eller en kjol med en baskisk.