Intergenerationell tatuering - Typ och egenskaper av förfarandet

Permanent smink, som andra trender inom kosmetologi, blir mer naturlig. Den interregionala tatueringen har blivit populär som ett alternativ till vanliga skyttar som är ute av mode. Denna variant av pigmentering ser så naturligt och organiskt ut som möjligt, samtidigt som man noggrant betonar snittet och formen på ögonen.

Vad är intergenerationell tatuering?

Den representerade typen av permanent innebär att den resistenta färgen blockeras under ögonlockens hud. Tatueringen av det intermittenta rummet utförs endast längs hårets tillväxtlinje och nära basen. Tack vare denna teknik ser sminken inte påträngande och nästan omärklig, men producerar genast flera positiva effekter:

Det viktigaste som skiljer den intergeneriska tatueringen från andra typer av stabil pigmentering av huden är dess mångsidighet. Denna kosmetiska teknik innebär att man applicerar mycket tunna konturer som inte ser ut som smink. En sådan pigmentformig smink kombineras med nyanser och bläck av olika färger, det är relevant för många bilder och sminktyper.

Tattoo - fyller det intermittenta rummet

Den klassiska versionen av permanent smink är lämplig för alla kvinnor. Den gränsöverskridande tatueringen av ögat utförs huvudsakligen på övre ögonlocket. Det bidrar till att "öppna" vyn, göra den mer öppen och attraktiv. Med denna typ av pigmentering kan du visuellt justera ögonens storlek och form, öka dem vertikalt. Ibland tillämpas en intermittent tatuering av det nedre ögonlocket. En sådan permanent smink rekommenderas för kvinnor med runda ögon, som föredrar att ständigt föra dem runt omkretsen.

Intermittent tatuering med feathering

Den mest naturliga formen av den beskrivna tekniken är nästan osynlig för andra. Tatueringen av det intermittenta rummet med fjädring appliceras inte med en klar, men något suddig linje, jämnt nedåtgående till "nej". Tack vare detta uppnås maximal naturlighet. Håren verkar täta, mörka och täta, och ögonlocken är lite understrukna och symmetriska.

Befälhavaren måste ha en hög kvalifikation för att utföra denna tatuering av ögat - det intermittenta rummet är igensatt med en remsa av den mest mättade färgen av minsta tjocklek. De omgivande områdena är pigmenterade med en mindre ljus färg, men med ett stort slagslag. Tonen ska gradvis bli blek från svart till brun och sedan till fast. Det finns inga blå eller violett nyanser i skuggning.

Intermittent tatuering med pilen

Denna typ av beständig smink är speciellt lämplig för älskare av flytande liner. Den ansedda intermittenta permanenta sminken av ögonlocken inkluderar både täppa ut rymden längs hårväxtlinjen och avgränsa den snygga pilen i ögonets yttre hörn. Resultatet är en permanent och komplett smink som effektivt ser ut utan ytterligare smink.

Hur tatuering mellan generationerna?

Den korrekta permanenta sminken börjar alltid med förberedelser. Innan du besöker mästaren måste du sluta använda alkohol, läkemedel som spädar blod och kaffe inom 24 timmar. Intravenös tatuering av ögonlocken rekommenderas inte under menstruation. Detta förvärrar kraftigt smärtan, pigmentet kan bli sämre. Efter förberedelserna diskuterar specialisten den framtida intergenerationella tatueringen med kunden och specificerar:

Tillvägagångssätt:

 1. Ögonlocken rengörs noggrant och behandlas med en lokal anestetisk gel.
 2. Efter 10-15 minuter avlägsnas läkemedlet från huden, epidermis avfettas.
 3. Befälhavaren går in i den valda färgen i det intermittenta utrymmet med en engångs nål för tatuering.
 4. Efter att ha arbetat genom alla områden desinficeras och smörjs de med ett helande och lugnande medel.

Är det smärtigt att göra intergenerationell tatuering?

Graden av obehag beror på hudens känslighet. De flesta kvinnor kan enkelt tolerera intermittent permanent ögonmakeup, vissa till och med ticklish. Innehavaren av en mycket känslig epidermis med närliggande kärl till ytan är svårare. I sådana fall är smärtan palpabel och uttalad, ibland måste specialisten avbryta proceduren kortfattat.

Hur läker den intergeneriska tatueringen?

Varje permanent smink är en multipel skada på huden. Ju mer mikroskopiska sår, ju längre ytan läker, så är det intermittenta ögat tatuering med fjädrar lite sämre. Rehabilitering utförs i etapper:

 1. Under de första 1-2 dagarna blir ögonlocken svullna och rodna. Ibland finns hematom. Punkteringsplatserna blir våta, syfilen tilldelas.
 2. Gradvis försvinner svullnaden, och en mättad intermittent tatuering är täckt med en torr skorpa. Det kan inte störa eller raderas på andra sätt.
 3. När huden läker (ca 5 dagar, beroende på typen av epidermis) torkar kakorna helt och faller av sig själv.

Intergrowth tattoo - vård efter proceduren

Varje mästare ger kvinnan individuella rekommendationer för ytterligare åtgärder.

Korrekt vård för intermittent tatuering kräver att sådana regler följs:

 1. De första 24 timmarna efter manipulering, blöt inte dina ögonlock.
 2. Under veckan, tvätta inte under mycket varmt vatten, undvik att besöka bastur, bad, solarium och strand.
 3. I 10 dagar, ge upp intensiv träning och någon fysisk ansträngning, som åtföljs av ett överflöd av svett.
 4. Undanta användningen av aggressiva hygieniska kosmetika (skalor, svampar).
 5. Torka inte huden med alkohollösningar och växtbaserade tinkturer, lim inte skorporna med tejp. Det rekommenderas att ta bort tråget försiktigt med en bomullsskiva som är nedsänkt i klorhexidin .
 6. För att påskynda läkning och förebyggande av infektion kommer befälhavaren att råda bot på ögonen. Används ofta kräm med panthenol, tetracyklinsalva.

Tvärgående tatuering - korrigering

I processen med hudrehabilitering förloras en del av pigmentet, ungefär en månad efter proceduren, du måste återigen kontakta en specialist för permanent smink. Vid denna session återställer befälhavaren slutligen den intermittenta konturen - tatueringen kommer att förvärva önskad form och färg. Denna manipulation är mycket snabbare, smärtfri, inte lika dyr som den första tätningen av färg.

Ska jag göra en intergenerationell tatuering?

Innan du registrerar dig i en skönhetssalong är det viktigt att ta hänsyn till alla negativa nyanser och fördelar med den beskrivna tekniken. Tatuering av den intermittenta zonen är en smärtsam övning, för de närmaste 4-5 dagarna kommer ögonen att se dåliga ut, och i vissa situationer kommer de också att täckas med ljusa blåmärken. Pigmentet bleknar långsamt, men kommer aldrig att försvinna helt. Permanent smink behöver justeras regelbundet så att den ser snygg och naturlig ut. Om du vill bli av med den injicerade under huden på färgen måste du utföra laser resurfacing .

Tvärgående tatuering har värdighet. Persistent smink hjälper en kvinna att spara tid för att applicera smink, när som helst och överallt för att se välskötta. Med hjälp av permanent smink kan du korrigera snittet och formen på ögonen, visuellt göra dem symmetriska. Även utan användning av mascara kommer ögonfransarna att bli tjockare, tjockare och frodiga och blicken - djupare.

Tattoo of eyelids - kontraindikationer

Denna kosmetiska manipulation är inte lämplig för alla kvinnor, ibland bör den skjutas upp, och i andra fall kommer det att vara nödvändigt att vägra. Permanent smink av ögonlocken - Kontraindikationer av tillfällig karaktär:

Absoluta kontraindikationer för intermittent tatuering:

Intergenerational eye tattooing - konsekvenser

Om mästaren har höga kvalifikationer och rik erfarenhet, och proceduren utfördes korrekt, uppstår inga komplikationer. Maximal svullnad efter intermittent tatuering och rodnad. I sällsynta fall möter kvinnor följande effekter av permanent ögonlockskonfiguration:

Hur mycket kostar en intergenerationell tatuering sist?

Stabiliteten hos den presenterade varianten av permanent smink är individuell för varje kvinna. Hur ser den intergenerationella tatueringen ut, hur ljus och klar den är kvar i "strumpor", beror på många faktorer. Livslängden påverkas av fettinnehåll och hudtyp, mänsklig ålder, intensitet av metaboliska processer i kroppen, hormonell bakgrund och andra förhållanden. I genomsnitt varar interkvalitativ tatuering från 1 till 5 år, men det finns undantag. Vissa kvinnor njuter av en exakt outplånlig podvodkoj till 10 år.