Hydroponics hemma - greener

Visste du att när du har försökt att skapa hydroponics kan du växa gröna året runt hemma? Om du växer gröna på hydroponics i ett hus endast för familjebehov, så kommer installationen själv att uppta mycket lite utrymme. För att bygga en hydroponisk växt för växande grönska behöver du mycket lite pengar. Och matsalen själv behöver bara mat, värme (rumstemperatur) och en ljuskälla för tillväxt.

Allmän information

För många till och med erfarna trädgårdsmästare är odlingen av grönska med metoden för hydroponics oförståelig. Frågan uppstår i sig, hur växer detta grön från jorden, trots allt inte i samma vatten ensam? Och de tror också att sådan persilja är sämre än grönsaker i mängden vitaminer och spårämnen, säg, var kommer de från vattnet? Men i själva verket har växande gröna hydroponiskt ett antal signifikanta fördelar över vuxna i trädgårdsdill och persilja. Om växterna växer från den hydroponiska växten, behöver man inte oroa sig för skadedjur och växtsjukdomar. Det finns också inget behov av att finpudsa och lägga ner mineraler i jorden. När det gäller närvaron av alla näringsämnen i det hydroponiska grönområdet kommer vitaminerna och mikromineralerna i det att finnas närvarande i den vanliga volymen, om du följer alla regler. På grund av det faktum att växter kommer att växa i en praktiskt taget idealisk miljö, som i naturen helt enkelt inte kan vara, blir grönytan mycket juicier och mer användbar. Och du får en skörd tidigare och i en större volym. Växtna på detta sätt kommer inte att innehålla skadliga ämnen eftersom de vanligtvis faller in i växten från jorden. I det här fallet kommer växten att innehålla endast de föreningar som du gjort själv. Låt oss nu lära oss lite mer om tekniken för växande grönska på hydroponics.

teknik

Faktum är att växtrötter hittas i den hydroponiska växten, inte bara i vatten. För den aktiva tillväxten av rotsystemet är det nödvändigt att införa ett konstgjort substrat i kammaren med vatten. De kan fungera som vermikulit, expanderade lermineraler, stor tvättad sand eller till och med mineralull. För den normala tillväxten och näringen av växter är det nödvändigt att införa en näringsblandning i vattnet, som vanligtvis är gjord av vattenlösligt mineral och organiska gödningsmedel. Vi erbjuder inte dyra hydroponiska installationer. Att säkerställa dina gastronomiska behov är tillräckligt och den enklaste enheten. Nyckelpunktet i denna process är cirkulationen av vatten. För att tillhandahålla den behöver vi en liten pump, två delar av ett metall-plaströr och två tankar. Från den första kommer vätskan ständigt att pumpas in i den andra behållaren, vilket är högre. Och det vattnet häller inte över kanten, vi erbjuder en mycket enkel lösning. Ena änden av röret böjer vi bokstaven U så att bågen inte når upp till fem centimeter i kanterna på den övre behållaren. En av ändarna ska vara längre och gå ner i den lägre kapaciteten, och den andra ska placeras längst ner på behållaren. Dränering av vatten här sker enligt principen om en sifon. så snart som vattennivån i övre tanken kommer att nå rörets båge, luftstoppet kommer att pressas ut ur bokstaven U, och vätskan kommer att slås samman nedåt. Då pumpar pumpen igen topptanken, och processen kommer att upprepas. Och vätskan kommer att smälta mycket snabbare än pumpad med en pump. I övertanken rekommenderar vi att fylla en blandning av mineralull och vermikulit. Och det är redan direkt planterade växter.

Här på så enkelt sätt kan du ge din familj med färska gröna hela året!

Hydroponic metod kan växa olika växter, inklusive lök och jordgubbar .