Hur man tar Allochol?

Allochol är en känd växtberedning, som används i gastroenterologi vid behandling av många patologier. Detta läkemedel hjälper snabbt till att eliminera symtom som uppblåsthet efter att ha ätit, smärta under höger ribb, bitterhet i munnen, illamående och andra, vilket indikerar felfunktionen i gallrörsystemet.

Genomförbarhet för att ta Allochol

På grund av den torra gallan som finns i Allochol, extrakter av vitlök och nässlor samt aktivt kol, uppstår följande positiva processer när de kommer in i kroppen:

För att maximera effekten av läkemedlet är det viktigt att observera dosen och reglerna för administrationen. Överväg hur du ska ta Allochol ordentligt i tabletter, såväl som om det är möjligt att kombinera det med några andra läkemedel.

Hur man tar Allochol - före måltid eller efteråt?

Detta läkemedel ska tas uteslutande efter en måltid, medan den tvättas med vatten (helst ett alkaliskt mineralvatten utan gas). dvs Innan läkemedlet kommer in i magen, måste du äta minst en liten mängd mat. I inget fall borde du dricka drogen på en tom mage, för Magsaften som frigörs som ett resultat av att ta det kommer att vara destruktivt för väggarna i den tomma magen.

Hur mycket ska du ta Allochol?

Vanligtvis är den rekommenderade standarddoseringen 1-2 tabletter tre gånger - fyra gånger om dagen, men doktorn kan, beroende på patientens individuella egenskaper och förekomsten av patologier, sätta en annan dosering. Behandlingsförloppet kan vara 1-2 månader, med en enda eller dubbel upprepning av den terapeutiska kursen med en paus på 3 månader.

Hur man tar Allochol för profylakse?

Allochol kan också användas för förebyggande ändamål. Detta hänvisar i allmänhet till kroniska sjukdomar (till exempel kronisk inflammation i gallblåsan), där läkemedlet är föreskrivet under perioden av eftergift för förebyggande av exacerbationer. I sådana fall väljs dosen, multipliciteten och varaktigheten av mottagningen av läkaren. Okontrollerad användning av detta läkemedel kan leda till negativa resultat, eftersom Allochol har kontraindikationer.

Kan Allohol och Carcil tas ihop?

Karsil , som Allochol, är ett läkemedel av naturligt ursprung. Den är gjord på basis av speciella biologiskt aktiva ämnen som ingår i mjölkstoftfrukten. Karsil har en hepatoprotektiv effekt och ordineras för olika leverfunktionsstörningar. Samtidig mottagning av båda droger är möjliga, om det finns problem med gallbladderens funktion och med leverfunktionen, men sådan behandling måste nödvändigtvis avtalas med läkaren.

Kan jag ta Pancreatin och Allochol tillsammans?

Pankreatin är ett enzym som förbättrar digestionen av kolhydrater, proteiner och fetter. Detta läkemedel är ordinerat för olika sjukdomar i mag-tarmkanalen och för näringsfel. Pankreatin kan ges i kombination med Allochol, med doser av de läkemedel som valts individuellt.