Hur man gör pappermoussa från papper?

På tröskeln till kvinnors helgdagar eller viktiga datum för en mamma eller mormor uppstår frågan om en original och vacker present. För att göra en tusensköna från papper är det möjligt både med barn och med barn i skolåldern. Det viktigaste är att barnen ska göra kamilleblommor av papper med nöje och lust, då kommer de inte bara att skära ut en enkel blomma från papper, men också göra kamomill i en orolig quilling-teknik. Vi erbjuder dig en intressant mästerklass på att göra kamille från papper.

Hur man skär en tusensköna från papper?

Vi kommer att behöva akvarellpapper, sax och en sömdammare.

  1. Ta först ett pappersark och skär ut en cirkel, som är skuren från 4 sidor.
  2. Sedan skärs varje del i 5-6 delar, inte försöker göra skärningarna perfekt jämnt.
  3. Klipp ut kronbladet från våra korgar, avrunda båda sidorna av skärningarna.
  4. För att göra kamilleblomningar mer naturliga, måste du på ena sidan göra dents. För att göra detta behöver vi en vanlig medicinsk oljekudde (den kan ersättas av något elastisk, men inte svårt) och en sömdammare.
  5. Rasparovateln stänger locket med en rundad kant och rörelsen från kanten till mitten vi utför på varje kronblad för att det börjar curl.
  6. Detta är vilken blomma vi har.
  7. Vänd blomman över till den andra sidan och använd rasparyvaylya göra den pressade mitten.
  8. Vi kommer hit en sådan blomma.
  9. Kamilleblommans kanter från papper kan beläggas med en försiktigt blå färg eller vänstervitt, den mellersta skärningen av färgat gult papper.

Hur man gör en stor tusensköna från papper?

För att producera voluminös kamomill från papper behöver du färgat papper, linjal, sax, penna och lim. På ett vitt pappersark drar vi remsor 1 cm breda, skär dem ut. Från kartong av orange färg skär vi ut två cirklar - kärna. Varje remsa viks ihop och limar ändarna med lim. Ju fler kronblad vi gör desto mer fantastiska blir tusenskönan. Vi klistrar på den övre delen av mitten av kronbladet från baksidan. Skär ut en grön kartongremsa för benen. Vi limar den längs och gör snitt på toppen för att fästa i mitten. Vi limar stjälken till kärnan. Vi tar den andra delen av kärnan. Vi gör i det en utskurning längs stammen och lima den till den första halvan av kärnan. Dumplingen är klar!

Hur man gör en tusensköna i stil med origami själv?

För att göra ett kamillefartyg från papper behöver vi gult och vitt dubbelsidigt papper, grönt och gult böljat papper och ett cocktailrör.

1. Först lär vi oss hur man gör triangulära moduler. Moduler är gjorda av rektanglar. För att göra detta, ta ett ark A4-papper och skär det i 16 lika delar. Rektangel böja sig i halv längs, böj sedan över för att bestämma mitten och unbend. Vi lägger viklinjen upp och böjer kanterna till mitten på ena sidan och på den andra. Vänd arbetsstycket och böj den nedre delen av det uppåt. Böj sedan det triangulära arbetsstyckets hörn. Unbend hörnen och botten och vika dem sedan igen längs linjerna. Vi sätter arbetsstycket i hälften, vår modul är klar. För att göra en tusensköna måste vi göra 54 triangulära moduler med gul färg och 81 moduler av vit färg.

2. Samla kamille. Varje triangulär modul har en ficka, där vi sätter in andra triangulära moduler. Varje modul har en kort och lång sida, under montering kommer vi att fästa arbetsstyckena på ena sidan.

3. Gör mitten av tusenskönan:

4. Gör kronbladets kronblad:

För en kronblad av en kamomill krävs 7 moduler av vit färg. Vi börjar att bilda kronbladet, sätter modulerna på 2 triangulära ämnen i föregående rad i denna ordning: 1, 2, 1, 2, 1. Så gör de övriga 8 kronbladen.

5. Gör en stjälk för kamomill:

Vi tar ett rör för en cocktail och vi blåser en remsa av gul färg från det korrugerade pappret som då kan vår stjälk limmas till en kamomill. Skär sedan ut en remsa av grönt korrugerat papper 1 cm bredt och linda det med ett rör. Vi skär ut löv från samma papper. Kamille är klar!