Hur man syr kläder för en hund?

Om du hittar en bra skräddare även för en man ibland kan vara problematisk, då för en hund, särskilt sy kvalitetskläder att beställa - det här är en fråga ännu svårare. Därför försöker ägare av shaggy husdjur att göra sina husdjur sina jackor, filtar, regnrockar och jämn kjolar, utan att tillgripa studiens tjänster. Vi kommer att försöka berätta hur man sysar kläder till hundar billigt med egna händer, så att de ser smart ut på sina promenader. Vårt exempel är mycket enkelt och ganska lämpligt för en nybörjarmästare som den första modellen. Vi hoppas att det kommer att hjälpa till att lösa ett viktigt problem för din hund.

Hur man syr hundkläderna själv?

 1. Alla kläder kan inte tillverkas utan ett mönster. Välja som exempel en modell för en mästarklass, hur man syr kläder till en hund för hösten eller vintern, vi slutade med en regnrock . Produkten till vår lilla hund har två huvuddelar.
 2. Alla ritningar görs på ett grafpapper, så det blir inte svårt att utföra dem. Den andra delen av mönstret utgör inte heller komplexitet.
 3. Som ett material för en regnrock är ett lock för kläder passande.
 4. Applicera det beredda mönstret på tyget och skär ut arbetsstyckena.
 5. Glöm inte att lämna ersättningar på sömmarna.
 6. I det fallet, hur man syr kläder för en hund, måste du vara uppmärksam, noggrann, för nybörjare, speciellt du kan inte försumma de små sakerna. Söta ämnen är utklippta, gå till nästa steg.
 7. Vi stjäl från kanten av kanten.
 8. Söm den runt delarnas kanter.
 9. Särskild uppmärksamhet ägnas åt ärmarna.
 10. Klovens räffel hjälper oss att klippa tandköttet mer exakt.
 11. Sy dem i ärmarna.
 12. Vi lägger ett lås i regnrocken.
 13. Arbetet är färdigt, och du kan säkert i alla väder gå med ditt husdjur för en promenad.

Kvalitetskläder för hundar i butikerna är sällsynta, dessutom är det svårt att välja en produkt för en viss ras. Men ett ännu större problem är bekvämligheten med färdiga kläder. Plocka upp en kostym med en perfekt passform är ibland omöjlig, och husdjur är hårda för att klä dem. Efter att ha studerat frågan om hur man syr kläderna till hunden själv kan du göra ditt husdjur en massa intressanta och ursprungliga saker, avundas av andra hunduppfödare. Från enkla modeller är det enkelt att byta till riktiga exklusiva kläder som kan orsaka avund. Framgångar för dig i syftet med att sy chic och bekväma kläder till dina favorithundar.