Hur man heter avgiften-pojken?

Dachshund är en mycket ovanlig hund. Även om du bara såg henne på bilden, när du en gång träffade på gatan, kan du knappast göra ett misstag i denna ras. En ovanligt nyfiken, genomträngande blick, hängivenhet och samtidigt kan önskan om självständighet inte lämna oss likgiltiga. Därför vill man ha en liten varelse i form av en pojkens taxa, man vill uppfinna ett ovanligt namn för sin hund.

Namn till priset på pojken

När du väljer ett smeknamn för ett husdjur kan du bygga på hans utseende eller kanske handlingar eller berättelser där pojken lyckades delta. Trots allt är skatter från födseln rastlösa, skrämmande och mycket aktiva.

Sportspänningsavgifter kan visas i namnet Poker, Spartacus, Hercules, Boxer eller Harry. Men om du önskar ditt husdjur någon titel i namnet, kalla det Prins, Favorit, Kardinal eller Kejsare. Och det är möjligt i östra sultan eller sheikh. Mer modernt namnnamn Oscar. Stjärnnamn i bokstavlig mening av Orion eller Richie.

Ofta ges hundar sedlar Bucks eller Frank, som är lämpliga för ditt husdjur. Valpens ovanliga kropp pressar för att kalla honom Short, Long eller Charlie. Om du uppmärksammat färgen, namnge hunden Brown, vilket betyder brunt.

Många kända personer hade hundar av denna ras hemma. Därför kan hans avgift pojken kallas som namnet på kändisdjur, nämligen boxning eller lampa. Och det är naturligtvis omöjligt att inte komma ihåg favoritfilmens hjälte i Figaro.

Om du är närmare hjärtat av enkla ryska namn för taxpojken, ring honom Lucky, Cupid eller Timka. Det är bättre om namnet inte är för långt. Då svarar din pojke snabbt på honom. Dessutom är ett kort smeknamn lämpligare när en sådan fidget, som en taxa, behöver återföras snabbt till sin plats.