Hur kan du förstå att en man har blivit av kärlek?

"Han undviker möte." "Han ringer inte." "Jag känner inte att jag behöver honom." "Jag vill att allt ska vara som tidigare." "Jag saknade honom." "Jag förstår inte vad som händer med honom nu." "Jag känner att något är fel" ... Dessa och andra fraser från flickan (kvinna) börjar uttala när förhållandet med en älskling uppenbarligen försämras.

Vad ska man göra när symptomen uppmärksammas?

I detta skede är det bättre att inte panik, men inte låta relationen på egen hand:

Detta var en sida av frågan. Försök nu titta på det från en annan vinkel. Som om från hans sida. Du måste bli mer uppmärksam på din man och lyssna på dig själv. Hjärta och kvinnlig intuition kommer att berätta. Sätt dig själv i hans ställe. "Problem på jobbet. Försämring av hälsan. En katastrofal tidsbrist. Några ekonomiska svårigheter. " Är dessa skäl otillräckligt respektfulla för att skjuta upp mötet? Han kan verkligen ha brådskande affärer, och din brist på förtroende för din älskade kan skada honom väldigt mycket. Glöm inte det.

Hur kan jag förstå att min man har blivit av kärlek?

Känn dig inte ledsen för dig själv! Fråga dig själv och svara med vänliga hälsningar, kanske svarar han inte på ditt SMS eftersom han bara inte har tid att läsa dem? Och han kan inte ringa dig först eftersom du alltid är framför honom? Och när vi berättar allt för oss själva, lämnar vi ingen chans att fråga - beklagar då att vi inte är intresserade!

Eftersom vi är rädda för att förlora vår kära, tenderar vi att överdriva. Vi märker inte hur vi slår oss själva. Istället för att prata om vad som berör oss tänker vi på det här problemet. Och ingenting löses i slutet.

Men i något förhållande är det inte en skyldighet. Tänk på vad som kan orsaka en sådan attityd, försök att förbättra. Att inte återuppta frågan: "Hur förstår du att du har blivit av kärlek"?

Hur man förstår att killen blev förälskad?