Hormonalberedning Anzhelik

Mycket ofta övergår menopausen inte bara av en lista med obehagliga symptom, utan också av många överträdelser från olika system och organ i kvinnokroppen, som är direkt relaterade till brist på könshormoner. Så klagandens representanter klagar ofta på:

Ofta minskar symtomen ovan inte bara betydligt livskvaliteten men utgör ett reellt hot mot kvinnors hälsa.

Det är i sådana fall, läkare rekommenderar sina patienter att tillgripa hjälp av hormonella droger, varav en är Angelica.

Hormonaläkemedel Angelique med klimakteriet

Angelica är ett komplext hormon som består av kvinnliga könshormoner, östradiol och drospirenon. Farmakologiska verkningar av läkemedlet syftar till att eliminera menopausala störningar som hör samman med en naturlig brist på hormoner i klimakteriet eller med för tidig uttömning av äggstockarna.

Enligt instruktionerna från hormonläkemedlet Angelique ökar estradiol, som är en del av den, stabiliteten av östrogen i kroppen, vilket förhindrar psykomotionella, vegetativa och somatiska störningar. Dessutom hämmar estradiol utvecklingen av osteoporos - en sjukdom som påverkar alla kvinnor under klimakteriet. Förbättrar väsentligt hår, naglar och hud, liksom slemhinnor.

Drospirenon är ett profylaktiskt medel för vätskeretention i kroppen, vilket i sin tur leder till en ökning av blodtryck och kroppsvikt, bröst ömhet, svullnad etc. Effekten av drospirenon i seborré, akne och alopeci noteras.

Hormonalberedning Anzhelik - instruktioner

Det hormonella medlet Angelica finns i form av tabletter. Det ordineras av en läkare som en substitutionsbehandling efter en fullständig undersökning.

Angelica-början kan variera beroende på följande faktorer:

  1. Om en kvinna inte tidigare har tagit östrogenhaltiga läkemedel, kan du börja ta en dag.
  2. Om patienten ändrar ett annat komplext hormonmedel till Angelique - kan mottagningen startas varje dag.
  3. Det är nödvändigt att vänta på slutet av menstruationsblödning, om tidigare tagit cykliska hormonella droger.

Det hormonella läkemedlet Angelique, liksom dess motsvarigheter, kräver kontinuerlig behandling. Efter att den enda förpackningen Angelica, som innehåller 28 tabletter, har slutat, behöver du bara starta nästa. Det är mycket önskvärt att ta drogen samtidigt samtidigt.

Om upptagningstiden saknas ska tabletten tas så snart som möjligt. I de fall då intervallet mellan doser är mer än 24 timmar, rekommenderas inte en extra tablett.

Preparatet Angelica, liksom andra hormonella medel, har ett antal kontraindikationer och biverkningar. Det är strängt förbjudet att använda Anzhelik under graviditet och amning såväl som i många andra relaterade sjukdomar. Till exempel blödning av otydlig etiologi, lever- och njurinsufficiens, godartad bildning, cancer tumörer, tromboembolism.

Listan över biverkningar av läkemedlet är tillräckligt stor, det kan vara kränkningar av matsmältningssystemet, uppkomsten av fibrocystisk bröstsjukdom, bröstcancer, psyko-motionella störningar och många andra problem. Vid utseende bör du se en läkare.