Höststövlar med en bred topp

På mode av kvinnors vinter- och höststövlar med en bred bootleg in i 2012, men idag har de inte för avsikt att ta sina positioner. Det är inte bara att skor med en bred bootleg ger fötter med värme och komfort. Eventuella brister i benen är mindre märkbara. Under hösten perioden kommer det bästa valet att vara säsongskängor med en bred bootleg eller en kvalitativ substitut. Dessa material är helt varma, ge tröst, sväll inte om höst plötsligt bestämde sig för att skämma bort varma dagar. Ofta i skon av en sådan plan råder de naturliga skalans traditionella färger. Stövlar, stövlar med en bred bootleg av svart, brun, grå, flaska eller beige - den här masten har en fashionabel höstkåpa, men för modiga experiment öppnar designers stora möjligheter. Ofta på hyllorna i skobutikerna kan du se stövlarna ljusa färger. Och älskare av pastellnyanser kan tacka sig själva med inköp av stövlar mjukt pulver, lätt kaffe eller himmelsblå.

Inte mindre relevant under hösten perioden gummistövlar med en bred bootleg. Tidigare ansågs dessa skor vara specialiserade, arbetande och hade inget att göra med mode. Idag har varje tjej möjlighet att välja ett snyggt par som inte bara skyddar benen från höstens slush, men också framgångsrikt kompletterar bilden. För att höst ska bli ljus och livbekräftande, välj stövlar med en bred start på en låg stabil häl. Det finns även modeller där bootleget är tillverkat i form av ett bekvämt handtag. I sådana stövlar är höstglans inte hemskt för dig!

Med vad ska man ha på sig stövlar?

Den breda bootlegen expanderar betydligt utbudet av saker som kan bäras av sådana stövlar. En win-win-kombination med stövlar är jeans, leggings, dragkedjor, snäva byxor, leggings. Men om dina byxor inte kan kallas snyggt, oroa dig inte! Tack vare en bred bootleg kan de inte fylla dem med stövlar. Förvånansvärt kompletterar även ganska brutala kängor med en bred bootleg perfekt bilden med kjolar och klänningar. Vissa tjejer klarar av att skapa eleganta bågar, även med klassiska pennkjolar. Men den mest framgångsrika och alltid fördelaktiga kombinationen kan kallas ett ensemble av en långsträckt tunika, passande leggings och mocka stövlar med en bred topp i den fashionabla röda färgen.