Hjärtfäste

Upprepade gånger frågar varje andra kvinna frågan: "Vilka känslor har jag för min älskare?". Då, om det är lätt att bestämma linjen mellan kärlek och kärlek , är den första känslan av hjärtlig kärlek mycket svår att skilja vid tidpunkterna. Vi kommer att hitta en lösning på problemet, när problemet med ursprunget till känslornas natur uppstår ganska oväntat, och till och med kraftigt.

Tillgivenhet eller kärlek?

Kärlek, troligtvis kan beskrivas genom en kombination av ömhet, sexuell attraktion, respekt och tillit. Och när ordet "tillgivenhet" uttalas uppstår tanken om att inte vilja spendera varje dag utan den här personen. Men blanda inte detta begrepp med vanan. Så vänja sig vid något obehagligt, till exempel den dagliga utbytet av skarpa ord med sin svärmor. Naturligtvis kan bifogad anknytning både i relationer med den älskade och i kommunikation med vänner.

Attachmentspsykologin är sådan att den uppstår som en följd, säg av infödd underlägsenhet. Det vill säga att någon som verkligen inte känner kärlek till en partner är en ofullständig person, inte en hel person. Och detta visar att han i en annan person försöker komplettera sig själv.

Vad är skillnaden mellan kärlek och kärlek?

I ett kärleksfullt förhållande kan partnerna verkligen kunna varna varandra med allvarlig vård och med barnslighet. Samtidigt försöker de till möte med varandra, trots slipning och strid, de försöker hitta de främsta källorna som orsakade meningsskiljaktigheter. Sann kärlek, inte kärlek, och växer på ett moget förhållande.

Hur bli av med kärlek för en person?

  1. Lär dig att koncentrera sig på nuvarande ögonblick. Så snart du känner den inre manifestationen av kärlek, överföras just nu. För, när du kommer ihåg något, bär du dig själv till det förflutna. Och på den tiden bor du inte. Det är minnen, inte livet.
  2. Känner du till kärlek? Fråga dig själv vad du verkligen vill ha. Ibland kan vi, med tankar om den älskade mannen, helt enkelt fylla det inre tomrummet, och därför finns det ingen kärlek här.
  3. Var en medveten person. Öva yoga, meditation. Bli av med dåliga vanor.