Facebook vet allt om dina förflutna och framtida kärleksrelationer, och det skrämmer!

På senare tid blev världen upprörd av de oväntade nyheterna - artificiell intelligens från Facebook skapade sitt eget språk!

Du kommer inte att tro, men medan forskare lämnade botsna för att kommunicera fritt med varandra, för att förbättra deras konversationsförmåga, är de lite "borta" från de regler som föreskrivs i algoritmen och började chatta på ett nytt språk som de själva skapade.

Men om du är i den närmaste framtiden att kommunicera med boten, lita på honom med de mest hemliga hemligheterna, är det inte så illa. Det blir värre om du blir kär i honom ... Och före detta steg finns det absolut inget kvar om du anser att han redan vet allt om ditt förflutna och framtida "lov-stori"!

Ja, forskare från laboratoriet för studier av artificiell intelligens Facebook och specifikt från avdelningen där de "övervakar" allt relaterat till kärlek mottog data som chockar dig.

Det visar sig att det inte spelar någon roll alls - du anger i den status som du är kopplad till någon eller inte. Bots vet, vid synen av vilka foton du har ett hjärtslag oftare. Dessutom börjar det sociala nätverket att observera beteendet hos dem som har publicerat sin status och att söka sammankomst i att kommunicera med andra människor.

Kort sagt, om Facebook misstänker för en sekund att du har en virtuell romantik eller mer än vänlig kommunikation, då:

Tja, har du haft en anledning att tänka på det? Och vi fortsätter ...

Artificiell intelligens Facebook har redan beräknat att 100 dagar innan användaren etablerar statusen "i ett förhållande" börjar han använda ord som "kärlek", "lycka", "glad" och "söt" i hans publikationer och meddelanden . Samtidigt börjar han reagera oftare på publikationer av hans sympati, kan publicera något på hennes sida (cirka 2 inlägg om 12 dagar). Och ändå - från allt nyhetsflödet i bandet uppmärksammar en kärleksfull användare just nu bara bra.

Konstgjord intelligens vet om din eventuella partners ålder!

Det visar sig att den äldre "älskaren", desto mindre sannolikt är han i en relation med en person från sin åldersgrupp. Om 20-åringar börjar kommunicera på ett kärleksämne väljer de partner i samtal med en skillnad på 1-2 år. Vid 45-åringar är skillnaden 5-6 år. Undantag är östra män (Egypten) - de väljer samtal med en skillnad på 10-8 år mindre, men Skandinaviens folk föredrar att vrida ansikte mot ansikte kärlek med sina kamrater.

Konstgjord intelligens vet i vilken månad du kommer att lägga till de flesta vänner.

Det visar sig att det är i augusti att antalet vänner ökar märkbart på grund av att den här månaden är den mest populära för semester och semester. Så vid den här tiden får du de mest nya bekanta!

Konstgjord intelligens vet hur länge dina känslor kommer att hålla!

Enligt Facebook-statistiken, om din ålder överstiger 23 års mark, och du och din hälften hållit ut i statusen "i relationer" i mer än 3 månader, är sannolikheten att du kommer att vara emotionellt nära mer än 4 år mycket hög! Kort sagt, ju längre i "relationer", ju längre kärlek.

Konstgjord intelligens vet när du grälar och när du sminkar!

Du kommer inte att tro, men de flesta i kärlek facebook par kan oftast strida i stor utsträckning från maj till juni (innan semester nästan inte strida), och ännu mer allvarligt - i februari (inte enligt scenariot startade / gick nytt år och valentin dag).

Konstgjord intelligens vet när du delar!

Okej, men ungefär en vecka innan ditt förhållande kommer till intet, börjar du att vara "aktiv" med dina vänner och kära, som du inte gjorde förut. Vid denna tidpunkt kommer du att ha störst utbyte av meddelanden eller kommentarer, och på dagen för avskiljning kommer din verksamhet att nå upp till 225%. Detta beror på behovet av stöd, även om du inte var separatorens initiativtagare.

Tja, kanske istället för gillar, är det dags att gå med en älskad på ett datum?