Fårskinn av fårskinn

Sedan antiken var den mest populära pälsen fårskinnet. Det räcker med att komma ihåg att hjältarna i bibliska berättelser svepte sina barn i fårskinn. Fårskinn krävdes allmänt av forntida civilisationer, till exempel Egypten och Rom. Det förlorar inte sin relevans i våra dagar, lockar köpare med en kombination av hög kvalitet och lågt pris. Låt oss försöka förstå meriterna och demeriterna i detta fantastiska i dess egenskaper päls. Och det här hjälper oss i den här kvinnans fårskinnsrock.

Funktioner för bearbetning av fårs päls

Fårskinn är ganska grov och sämre i dess yttre egenskaper till många andra typer av päls. För att ge mjukhet och ljushet studerades en mängd olika metoder för behandling. Hittills är den vanligaste typen av bearbetad fårpäls Mouton . En kvalitet mouton förtjänar ett speciellt beröm. Detta material utmärks av betydande slitstyrka. Vid vått väder kommer han inte att förlora sitt utseende och, som tidigare, kommer att värma sin älskarinna. Detta är möjligt genom användning av så kallat formalin i processen att bearbeta fårens päls. Det omsluter pälsens päls och gör den tät och pälsmotståndskraftig mot fukt.

Hur man väljer en snygg fårskinnsrock?

Om du bestämmer dig för att köpa en jacka från Mouton behöver du bara veta några regler för att välja sådana ytterkläder:

  1. Köp aldrig pälsprodukter i butiker som inte är specialiserade på genomförandet av denna typ av produkt och som inte kan ge dig kvalitetssäkring av produkter.
  2. Kör handen över pälsen mot kappan. Om produkten är av god kvalitet kommer inte tuppet att bryta eller falla av.
  3. Gnugga pälsen med en vit näsduk. Kvaliteten på pälsen kommer att indikeras med invarian av sin färg. Bra målning kommer inte att låta pälsen blekna.
  4. Krumpa kanten av pälsen i handen och släpp den. Kvalitet päls kommer tillbaka till sin ursprungliga position.
  5. Var noga med att uppmärksamma kvaliteten på sömmarna. De ska inte vara för konvexa eller platta. Annars kommer pälsen att hålla en kort tid.

Vid val av päls får man stor vikt vid sin stil, längd, tillgänglighet av tillbehör och andra externa detaljer. Här bör fashionistas styras först och främst av personliga preferenser. Det är dock inte överflödigt att varna våra läsare att autoloaders bör föredra kortare versioner av pälsrockar. Uteslutande, alltså skammen i rörelserna, kommer det att göra det mer självsäkert att känna sig bakom ratten. Om du inte gillar att ha på hattar, var uppmärksam på fårskinnsrockarna med huva. Det kommer inte bara att vara ett underbart estetiskt tillskott till det allmänna utseendet på ett pälskläder, men det kan också värma dig till ett vinterväder.

Under flera årstider erbjuder modehus ett brett utbud av pälsrockar från Mouton till modekvinnor. Bland dem kan du hitta både fårskinnskinn och fårskinnskikt med lång tupplur. Och i det och i ett annat fall ser pälskinnar från fårskinn ut och inte erkänner varandra i förmågan att ge sin älskarinna värme. Vilken som helst att föredra är det personliga valet för varje kvinna, baserat på smakpreferenser.

Kanske den mest nyfikna modetrenderna kan du namnge valet av designers till förmån för fårskinnsrockar av ljusa pastellfärger, i synnerhet vita. Detta noteras i samlingar av Gucci, Akm, Sharon Wauchob, Milly. Inte omgåde modehus och sorter av fårskinnsrockar i stil med lapptäcke av olika färgpalett. Sådana modeller är allmänt representerade av engelska designers.

Hur man lagrar en fårskinnsrock?

För att lagra en päls från en fårskinn, inte mindre än från någon annan päls, är det nödvändigt i ett fall att ha lagt den i ett speciellt tygskydd. Under inga omständigheter ska du lägga en päls i en plastpåse. Utan tillgång till luft kan pälsen kvävas och försämras. Torka pälsen ska utföras under naturliga förhållanden bort från värmeapparater. Detta kommer att bevara sitt utseende under lång tid. Fanciers ska inte bära påsar på axlarna. Vid kontakt med bältet kommer pälsen snabbt att torka och förlora sin attraktionskraft.