Ett tecken är att hitta en hästsko

Nästan varje hut i Ryssland hade en hästsko, eftersom man trodde att det medför lycka . På den tiden fanns inga bilar och folk flyttade långa avstånd på hästar, så många kunde hitta en hästsko på gatan och olika vidskepelser kopplade den. Idag sker det naturligtvis mycket sällan, men alla samma tecken har inte förlorat sin styrka.

Vad betyder det att hitta en hästsko?

I dag i souvenirbutiker hittar du dekorativa versioner av hästskor, som många förvärvar och hänger hemma. Förresten är det nödvändigt att göra detta med hornen uppåt, som en symbol för en full skål.

När det gäller tecknen har hästsko som finns på gatan den största styrkan. I det här fallet trodde du att du har fått din stora lycka och talisman, vilket gör att den kan bevaras.

För att göra ett tecken på hästsko har det blivit sant, är det nödvändigt att utföra vissa manipuleringar:

  1. Först bör det hittas föremål rengöras grundligt av smuts, gräs etc.
  2. Då är det nödvändigt att genomföra energi rengöring. För detta gör du hästskorna klockan 3 i brunnsvatten eller i extrema fall i saltat vatten. Tack vare det här förfarandet kommer objektet att renas från en annan energi.
  3. Efter det, lämna hästskorna i 3 dagar på vindrutan. I det här fallet beror valet av rummet direkt på vilken talisman du vill få i slutet. Om du lägger en hästsko i sovrummet kommer du att bli av med sömnlöshet, och sömnen blir stark och frisk. Om objektet ligger i köket, kommer maten du lagar alltid att vara utsökt. Om du sätter en hästsko i vardagsrummet kommer det alltid att finnas många gäster i ditt hus. Med platsen för ett "glatt ämne" i skafferi eller källare, kommer ditt hus aldrig att besöka behov. Det finns också ett tecken på att om den hittade hästskoen sätts på pengar, kommer din ekonomiska situation att förbättras avsevärt.

Så, hitta en hästsko på gatan, var noga med att bestämma själv vad du vill ha mer och den här talismans magi hjälper till att inse vad som var tänkt.