Etamsylatanaloger

I listan över kontraindikationer för alla läkemedel finns intolerans mot verkande eller hjälpkomponenter. Inte ett undantag och antihemorragisk Etamzilat-analoger av detta läkemedel är också nödvändiga för trombos och tromboembolism vid anamnesen. Det största problemet är att en identisk effekt endast producerar ett läkemedel.

Analoger av tabletter Etamsylat

Den beskrivna formen av läkemedlet används som regel för långvarig behandling av olika sjukdomar som åtföljs av blödning, till exempel diabetisk angiopati och menorragi.

Den enda direkta analogen av etamsylat är Dicinon . Detta läkemedel är en hemostat, som förbättrar mikrocirkulationen av den biologiska vätskan, normaliserar kapillärväggarnas permeabilitet och förbättrar effektivt deras motståndskraft mot skador. I detta fall stimulerar Dicykin produktionen av en koagulationsfaktor utan risk för trombbildning och hyperkoagulering.

Det finns för närvarande inga generika eller synonymer för Etamsilat. Som ett alternativ till långvarig behandling av menorragi och diabetisk angiopati betraktas mottagandet av fytopreparationer ibland på grundval av:

Analoger av lösningen Natrium ethamylat

Den presenterade formen av läkemedelsfrisättningen används vanligen i kirurgisk praxis för oftalmologiska, gynekologiska, otolaryngologiska och dentala manipulationer.

Som i fallet med tabletter är det enda läkemedlet som helt kan ersätta etamylat Dicinons lösning. På samma sätt som originalet administreras läkemedlet intramuskulärt och intravenöst. Det är också möjligt att inkludera Dicinone i kompositionen av droppvisa infusioner i kombination med saltlösning.