En kyss med Jay Lo provocerade en skandal i familjen Mark Anthony

Utländska medier är feberiska: En vänlig meningslös kyss av tidigare makar Marc Anthony och Jennifer Lopez verkar vara ett tillfälle för uppbrytningen av konstnärens familj!

Pressen rapporterade att strax efter ceremonin att presentera Latin Grammy Awards från Anthony, lämnade hans fru, den 28-årige modellen Shannon De Lima. Deras familjebåt "läckte" efter två års lycklig äktenskap. Mark och Shannon mötte länge innan de gifte sig, men deras underbara förhållande kunde inte stå ut för provet av svartsjuka. Det sägs att en temperamentlig skön skönhet ger en skilsmässa.

Det är möjligt att den här nyheten inom en snar framtid flyttar smidigt från kolumnen "Skvaller" till kolumnen "Officiellt".

Latinamerikansk passion

Den venezuelanska modellen har inte tidigare sett sig i skandaler med makan. Det är möjligt att anta att hon har en anledning att vara avundsjuk på Mark till Jennifer. Som du vet är ex-fruen till musiken och hans två barns moder nu fri efter avskiljning med Casper Smart. Inte konstigt att de säger "Den gamla hästen förstör inte furorna".

En kyss i sikte på tusentals artisterfläktar kan vara en manifestation av vänskap, men Shannon är omedveten.

Journalisterna bad om kommentarer till lord Anthonys chef och det är vad de hörde:

"Tidigare makar är definitivt inte tillsammans! Jag kan ge dig en 100% garanti. "

Vi kommer att vaka med andedräkt bakom denouderingen av den mogna skandalen.

Läs också

Och här är fragmentet av presentationen av Latin Grammy Awards-2016 med samma spontana kyss