En kvinna köpte ett eBay-ägg för $ 30, och det var det som hände ...

Det faktum att på internet kan du köpa allt, har länge inte varit några nyheter. Men medan någon letar efter en ny klänning eller smartphone finns det vevar som, för fullständig lycka, saknar bara ägg av en exotisk fågel!

Och det är inte ett skämt - Charlotte Harrison från Bordon (Hampshire) kunde inte klara av sin passion framför bildskärmen och köpte en e-bird egg emu för $ 30. Vill du veta vad som hände?

Hans ovanliga köp, skickat från Dorsets län, fick flickan i en låda av polystyren den 17 november. Dess innehåll var ett ägg på storleken av en palm och väger 175 gram.

Men på denna spänning började Charlotte bara få fart - hon läser all tillgänglig information på webben och upptäckte att det var i november att emu börjar uppfödningssäsongen. Men det här är en chans att försöka få din egen levande exotiska fågel!

Du kommer inte tro, men Charlotte köpte även ett hemsystem för att inkubera ägg:

"På specialiserade platser läste jag att under äggstiden skulle ägget förlora 15% vatten och motsvarande vikt. Jag var tvungen att ständigt övervaka luftfuktigheten och reglera den. Men det viktigaste är att jag gömde inkubatorn i min unga son Rice, eftersom han var i ett rum med den nyfiken 4-årige dottern av Ellie, inget av detta skulle ha hänt! "

De närmaste 35 dagarna, som ägget visade sig vara i inkubatorn, skilde sig Charlotte liv lite från emu kvinnans liv. Kvinnan tittade på "avdelningen" varje minut, väger, vrider den och justerar luftfuktigheten.

"Alla som kom att besöka oss var fascinerad," minns Charlotte. "Och vi hade ingen aning om vad som kommer eller inte kommer att fungera." Vi hade bara hopp ... "

I mitten av december, på den 36: e dagen av rättegången, tog Charlotte bort ägget från inkubatorn och lade det på en handduk. Det visade sig att för att en fågel skulle kunna känna sig som en naturlig livsmiljö, behövde den skapa en bra bakgrund. Och kvinnan hade inget annat val än att börja kissa, pipa och göra ljud, imitera ljudet av emu i levande natur!

Och tror du, det fungerade inte? I 12 dagar grät Charlotte och visslade, och kycklingen hörde! Den 5 januari knäckte skalet, och familjen favoritdjur visade sig.

"När min dotter först såg en chick, var hon så upphetsad," berättar Charlotte. "Ellie kom genast upp med ett namn för honom - Kevin, för att hedra hennes favoritkaraktär från Disney-tecknet" Up ". Och vad som hände med mig gav en ödmjukhet och en önskan att ta hand om det. Det är otroligt att mitt köp på eBay slutade på det här sättet! "

Charlotte medger att Kevin är den sötaste och mest seriösa varelsen:

"När jag sätter mig på soffan, pressar han mot mitt ben. Om någon tar den i handen, letar han efter mig med en blick. Jag var den första som Kevin såg när han kläckde, och han kom också ihåg min röst med knarr och ljud och tycker nu att jag är hans mor! "

Idag är kycklingen tre veckor gammal, och han är vana vid toaletten, kärleksfullt morötter en morot och älskar att leka med nallebjörnar.

"Min man Darren övertygar mig att bli av med Kevin så fort som möjligt," Charlotte delar. "Emu är världens näst största fågel och vår baby växer väldigt snabbt. Men det här är omöjligt. Varje dag blir vi knutna till honom mer och mer! "