Elektriska curlers

Electro-curlers är bekväma och moderna. Tack vare honom kan du locka håret med minimal skada, eftersom modern teknik gör att du kan använda material som skyddar och bryr dig om ditt hår.

Hur fungerar elektriska hamburgare?

Elektrokretsar är termiska medier som värms upp inte med hjälp av kokande vatten, som det var med sina prototyper, men med hjälp av el. Elektriska termoböcker säljs i ett speciellt fall, där ett värmeelement är byggt. Varje kretsspole har en metallsida som leder värme inuti, vilket hjälper till att smälta vaxet.

På kroppen finns en på-knapp som startar uppvärmningen. Inom 10 minuter är termoboken redo att användas.

Hur man väljer elektriska curlers?

För att välja de bästa elektriska krökarna behöver du hitta den bästa balansen mellan materialkvalitet och användarvänligheten.

Diameter av termiska rullar

Diametern på en termobig påverkar hur stor krullarna är, och även dens densitet.

Stora elektriska curlers hjälper till att skapa en avslappnad frisyr, och de är idealiska för medelstort hår. Stora elektriska krökare bidrar också till att skapa vågor - efter lindningen behöver du kamma håret och lägga strängen på en sträng.

Medium elektriska hårkrullare är idealiska för kort hår. Tack vare dem skapas en tredimensionell frisör i 20 minuter.

Små elektriska hårkrullare passar långt hår, eftersom stora och medelstora elektriska krökare snabbt kan bryta upp under hårets vikt. Små elektrobuggar på medelhår skapar elastiska lockar.

Material av värmevalsar

Keramiska elektrokrullare - det dyraste materialet som används i tekniken för styling av hår. Faktum är att keramiken inte bidrar till överhettningen av hårstängerna, och därför anses sådana krullare vara sparsamma. Det är keramiska curlers som oftast används i professionella linjer.

Termoböcker med jonbeläggning hindrar håret från att blåsa och sammanfogas.

Velourbeläggning av termiskt hår är bekvämt att använda, eftersom det här materialet inte försvinner håret och samtidigt håller det fast vid strängen, vilket gör det möjligt att hålla det i sin ursprungliga position.

Fixering av termiska rullar

Termobigyen har två sätt att fixa:

  1. Hårnålar - tillåter att skapa mer elastiska strängar på grund av maximal fästning av håret med curlers, men nackdelen med dubbarna är besväret med fästning; Under första användningsperioden kommer många att behöva hjälp från tredje part för att säkra curlers på detta sätt.
  2. Klämmor - Den bekvämaste och enkla fixeringskrullen, som är lätt att använda dig själv; vissa klämmor kan lämna veckor på locken, och när du väljer curlers bör du vara uppmärksam på klippens kanter - de ska höjas och inte snygga mot curlers.

Thermobigi företag

Att välja ett företag är nästan en avgörande parameter när frågan handlar om enhetens kvalitet. Det finns företag som skapar professionell utrustning för salonger, men det finns de som är avsedda för massförbrukning och är avsedda för hemmabruk.

Philips - ett av de mest populära varumärkena som producerar termiska kuber. Det erbjuder olika modeller med olika antal curlers (ju mer de är desto bättre), med olika curlerdiametrar och olika beläggningar.

BaByliss skapar professionella elektriska krökare, som kan användas både i stugan och hemma. Kromarens kvalitet är tillräckligt hög för att skapa en vacker frisyr med komfort, och viktigast av allt med en säkerhetsgaranti för håret. De erbjuder olika modeller, eftersom de är avsedda för salonger. Satsen av curlers är utrustad med en kropp, två typer av fixeringskurrar (klämmor och stiften), liksom spolar med olika diametrar. Eftersom kabinen ofta sparar tid tar enheten hänsyn till detta behov av stylister - det värmer upp inom 4 minuter, och curlersna kyler i 15 minuter. Om ringlets är färdiga på morgonen före arbetet är det här ett bekvämt alternativ.

Remington erbjuder heminställda curlers som inte är dyra. De har en flätig mjuk beläggning och en samling av 20 stycken curlers.

Hur man använder elektriska curlers?

Hårkrullare används endast på torkat och stiliserat hår. Du måste trycka på uppvärmningsknappen på höljet, vänta ett tag och börja sedan linda strängarna. Efter 15-30 minuter (beroende på tiden för att kyla hårkronor och hårlängd) avlägsnas hårkrullarna.