Detaljer om de senaste dagarna av George Mikaels liv och hans pojkvän kommentarer

Igår överskuggades av nyheterna om den legendariska George Michaels död, vars låtar sjöngs av miljoner. I media i dag fanns information om konstnärens sista dagar, liksom hans erfarenheter delade hans partner Fadi Fawaz, som fann Mikaels livlösa kropp på söndag.

The Hermit

Den 53-årige George Michaels död, som dog i hans herrgård, låg i sängen som en följd av hjärtinfarkt chockade hans många fans. Vid tiden för döden var sångaren ensam i ett stort och tomt hus, vilket gav sorg till sorgsenheten.

George Mikaels herrgård
Fläktar bär blommor till sångarens hus i Oxfordshire

Som det var möjligt att ta reda på journalister, trots stöd från Fadi Fawaz, under de senaste åren var George väldigt ensam. Artist irriterade bullriga företag och blev mycket irritabel, efter att ha givit upp kokain. Många gamla vänner på grund av sina orubbliga ord slutade kommunicera med honom. När det gäller stylist-pojkvän var han som han kunde ta hand om Michael.

George Michael sågs på restaurangen i slutet av september

Det stora förlusten

Idag bröt Fadi Fawaz, som mötte George sedan 2011, tystnaden och bestämde sig för att kommentera vad som hände på hans Twitter, skrivande:

"Jag kommer aldrig att glömma denna jul. Jag hittade min älskade död ... lugnt ligger i sängen. Jag kommer aldrig sluta sakna dig. "

Fawaz bytte också sitt foto i profilen, ersatte den med en bild, på vilken han kysser Michael på kinden.

Fadi Fawaz
Fadi skrev om sina erfarenheter på Twitter
Läs också

Vi lägger till, männen träffades och började leva tillsammans i en svår tid för sångaren. Fawaz var bredvid honom när han nästan dog av lunginflammation och stödde när George blev behandlad för narkotikamissbruk 2015.

George Michael och hans pojkvän Fadi Fawaz