De mest tillgivna rasen av katter

Naturligtvis ägnar sig någon ägare som vill få en katt i sitt hus alltid uppmärksamhet på särdragen hos hennes karaktär, ovanligt beteende och aggressions manifestation. I synnerhet gäller detta för familjer med barn.

Naturligtvis är katter "med en karaktär" inte särskilt populära, eftersom många föredrar att ha i sitt hem en mild, snäll och mest tillgiven kattras. Att ta med en kattunge i ditt hem vet vi inte vad som kommer att växa ut ur vårt husdjur om ett år eller två, eftersom det mycket beror på utbildning och ärftlighet. Vår artikel hjälper dig att välja en kattunge som bara ger dig och dina barn glädje och roligt.

Vilka raser av katter är de mest tillgivna?

För det första, bland alla raser, finns en katt av den sibiriska rasen , det är inte bara tillgiven, men också mycket ägnat åt sin ägare. Jag vill också notera att katter av denna ras inte bör förolämpas, eftersom de är väldigt vindictive och kan när som helst påminna dig om deras brott.

En annan ljus representant för mycket kärleksfulla raser av katter är den ryska blåen . Hon tar andra plats i den tillgivna. Men detta beteende sträcker sig bara till de familjemedlemmar där hon bor. I förhållande till främlingar som besökte sitt hus beter sig denna ras ganska alienerad. Trots att många talar om den ryska blåkattens aggressivitet, i förhållande till sina mästare, är de fortfarande för många de mest hängivna och ömka vännerna.

Don Sphynx är en annan ras av de snällaste och tillgivna katterna, som praktiskt taget inte har ull, så de är så populära hos personer med allergier, förutom är representanterna för denna ras mycket förtjust i små barn.

Även mycket tillgivna raser av katter är:

  1. Ragdoll.
  2. Den kuriliska katten.
  3. Mekong katt.
  4. Bobtail.
  5. Brittisk katt.
  6. Sfinxen.
  7. Cornish Rex.
  8. Burmesisk katt.
  9. Maine Coon.
  10. Trots det faktum att nästan alla representanter för dessa raser visar en sårbar och änglaliknande karaktär, har den största påverkan på dem den miljö de växer i. Det bör komma ihåg att kärlek hos katter är ömsesidig, men grymhet och grovhet dessa djur inte förlåter, så älska dem, smeka och kära.