Cream för problemskinn

Experter inom kosmetologi varje år erbjuder mer och mer avancerade varianter av maskeringsmedel. Men även med ett så tydligt stort val, att välja en grund för problemskinnet, som skulle klara alla de uppgifter som tilldelats det - inte så lätt ... Tonkräm för fet hud, akrylkräm för akne, en grund för blandad hud - som här för att inte bli förvirrad?

Faktum är att innan du svarar på frågorna: Vad är grunden för problemskinnet, hur man väljer och tillämpar maskeringsmedel, är det nödvändigt att bestämma själva begreppet - problemskinn, eftersom varje tjej ger sin mening åt det ...

För någon är problemskinnet rodnad, förstorade porer och finnar, den andra anser problemskinn i de "svarta fläckarna". Kvalitativ grund för problemhuden kan effektivt dölja någon av ovanstående imperfektioner.

Sammansättning av grunden för problemskinn

När vi talar om sammansättningen av tonalki för problemhud noterar vi att det skiljer sig kvalitativt från det vanliga maskeringsmedlets sammansättning. Namnlösa innehåller det alltid antiinflammatoriska komponenter.

Helst innehåller en grund för problemhuden syntetiska färgämnen tillsammans med konserveringsmedel inte! Var särskilt uppmärksam på etiketten:

Kom ihåg att det är extremt oönskat att välja ett problem hud tonalku från akne baserat på olja, eftersom det klämmer fast på porerna, förhindrar att huden andas. De mest ofarliga är oljorna "solrosolja" och "mineralolja".

Ton för fet hud bör inte innehålla komponenter som "lanolin" och "isopropylmyristat". Företrädesvis tonen för problematisk hud på vattenbasis. Mikroniserade ("mikroniserade") partiklar i grädden, som täpper till porerna, borde undvikas.

Typer av grund för problem hud

Naturligtvis, enligt definition, en grund för fet hud bör inte bara maska ​​akne, rodnad, men också behandla huden, förbättra färgen och lägga till dis.

Villkorligt alla tonalki från akne kan delas upp i flera kategorier, nämligen:

I texturerna kan grundkrämer som döljer akne delas in i:

Hur man täcker akne med foundation cream - hemligheterna att applicera

Det är viktigt att inte bara hitta din "grund" för problemskinn, utan också att veta hur man täcker akne med tonal på ett sådant sätt att bristerna inte lämnar ett spår.

Först och främst måste du rengöra smutsens hud med en skrubba och en speciell tonic för problemskinn. Om det behövs måste du göra en rengöringsmatta.

Då bör du använda sminkbasen. I sin roll kan fungera som en fuktgivande kräm / emulsion för problemskinn med antiinflammatoriska komponenter.

Efter att kräm absorberats är det möjligt att fortsätta direkt till appliceringen av själva maskeringsmedlet. För att göra detta är det nödvändigt med hjälp av fingrar eller svamp. På övergångarna till nacken och hårets botten, var uppmärksam, och i slutändan pulverar ansiktet. Om felaktigheterna har ett uttalat utseende innan du använder en grund för fet hud, ska du använda en concealer / corrector och peka på problemområdena.